perjantai 15. marraskuuta 2013

Uuden elämän alku

Elämäämme on mahtunut paljon isoja muutoksia viimeisien vuosien aikana, mutta varmasti isoin muutos arkeen tulee tapahtumaan noin neljän kuukauden päästä, kun perheeseemme syntyy kaksoset. Lapset ovat esikoisemme ja olemme odottaneet heitä jo pitkään.

Aloitin jo pari viikkoa sitten äitiysloman, koska työni luonteen vuoksi en voi enää tehdä samoja työtehtäviä ja työnantajallani ei ollut tarjota minulle korvaavaa työtä. Tämä aikaistettu äitiysloma on minulle mieluisa muutos, koska olen tehnyt kahta työtä viimeiset 6kk melkein ilman vapaapäiviä. Nyt minulla on aikaa tavata ystäviäni ja perhettäni, matkustaa vielä niin pitkään kun jaksan, kirjoittaa pitkään keskeneräisenä ollutta opinnäytetyötäni, valmistautua vauva-arkeen, sisustaa lastenhuonetta, kirjoittaa blogia ja olla parempi vaimo :-).

Tekemisen puutetta ei siis lähiaikoina luultavasti tule olemaan ja toivottavasti saan kaikki suunnittelemani asiat toteutetuksi ennen lasten syntymää. Kaksosethan yleensä syntyvät muutamia viikkoja normaaliraskauksia aiemmin. Kävimme eilen rakenneultrassa ja lääkärimme mainitsi, että yli puolet kaksosista syntyy ennen 36 viikkoa. Rakenneultrassa kaikki asiat olivat hyvin. Molemmat lapset vaikuttivat terveiltä, joka on helpottavaa kuulla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti