lauantai 7. kesäkuuta 2014

Silkkihansikkaat polttarisankarille

Olin eilen juhlimassa rakkaan ystäväni polttareita. Olin ensimmäistä kertaa erossa tytöistä pidemmän aikaa - noin kuusi tuntia. Koko alku päivä oli ollut aika haastava, koska tytöt olivat olleet todella levottomia. Meinasin peruuttaa koko menon, mutta rohkaistuin kuitenkin lähtemään, koska mieheni sai apua iltasyöttöön tyttöjen tulevalta kummisedältä.

Onneksi tuli lähdettyä. Oli ihanaa nähdä ystäviä ja juoda lasi kuohuvaa. Polttaripaikka oli todella kiva Vantaalla sijaitseva Villa Grande 860 http://www.villagrande860.fi. Muu polttariseurue oli viettänyt kesäpäivää hulppeissa tiloissa jo koko iltapäivän, mutta minä ehdin onneksi hyvin mukaan saunomaan, kylpemään ulkoporeammeessa ja syömään illallista. 

Jokainen tulevan morsiammen ystävä sai tehtäväksi tuoda polttarisankarille jonkun pienen lahjan, jota hän tulee tarvitsemaan tulevassa avioliitossa. Minä keksin viedä hänelle silkkihansikkaat, joita hän tulee tarvitsemaan aviomiehen käsittelyssä :-). Muita lahjoja oli mm. vauvan body, korvatulpat, kuohuviinipullo, Barry Whiten lemmenmusiikkia ja rautalankaa. Ihan mukava ohjelmaidea polttareihin. Ainakin saimme mukavat naurut lahjoja läpi käydessä.

Onnistunut irtiotto kaiken kaikkiaan ja mieskin oli pärjäillyt kotona kivasti. Kurvailin takaisin puolen yön aikaan ja tytöt heräsivät ekaa kertaa vasta vähän viiden jälkeen syömään. Taisivat ihanat tietää, että äiti haluaa nyt nukkua vähän pidempään :-). Ei kommentteja:

Lähetä kommentti