maanantai 2. kesäkuuta 2014

Lentomatkalla

Matkustimme tyttöjen kanssa ensimäistä kertaa lentokoneella vanhempieni luokse Kuopioon. Matka meni todella paljon paremmin, kuin osasin odottaakaan. Ostimme oman paikan Ellalle, joka istui turvaistuimessa ja Alisa istui minun sylissäni. Ainut isompi haaste oli meidän matkatavarakuormamme: mukana matkasi vaunujen runko, vaunujen kopat, turvaistuimet, matkalaukku ja imetystyyny. Ruumaan lähtöselvitimme siis yhteensä viisi matkatavaraa. Onneksi mieheni tuli saattamaan meidät lähtöselvitykseen asti ja äitini oli toisessa päässä vastassa.

Jännitin turvatarkastuksen sujuvuutta, kun on kahden vauvan kanssa liikenteessä. Onneksi jonoja ei siihen aikaan päivässä ollut ja turvatarkastushenkilökunta oli todella ystävällistä. Ella sai istua turvakaukalossaan ja hänet tutkittiin käsin, eikä Alisaakaan tarvinnut poistaa rintarepusta. Olin pakannut maitotuttipullot erikseen ja ne tarkastettiinkin tarkemmin.

Tytöt olivat todella rauhallisia koko lennon, joka kesti vain 35 minuuttia. Nyt peukut pystyyn, että paluulento on yhtä mukava kokemus!
1 kommentti: