perjantai 28. helmikuuta 2014

Rakkautta ja välittämistä

Olen todella otettu ja yllättynyt kaikesta positiivisesta fiiliksestä, jota olen saanut osakseni tämän kaksoisraskauden myötä. Todella ihanasti perhe, ystävät ja tutut ovat mukana tässä odotuksessa ja ovat kiinnostuneita minun ja vauvojen hyvinvoinnista. Meidän vauvat ovat jo ennen syntymäänsä saaneet todella paljon rakkautta ja välittämistä ja olen varma, että se on myös vaikuttanut heidän kehitykseensä maha-aikana.

Heti raskauden alusta lähtien olemme saaneet kierrätyslahjoja tutuilta äideiltä aina vauvan vaatteista, rintapumppuun ja äitiysvaatteisiin asti. Ihanaa, kun ei tarvitse kaikkea hankkia uutena ja voin itse sitten jakaa tätä hyvää eteenpäin, kun meidän vauvat ovat kasvaneet ohi tavaroiden käyttöiästä.

Arvostan kovasti itse tehtyjä lahjoja ja serkkuni vaimo yllätti minut täysin virkkaamalla pienen pienet söpöt "converse" tossut vauvojen ensi kuukausiksi. Ompelija äitini on myös ommellut lakanat pinnasänkyihin, makuupussit vaunuihin ja tehnyt todella jämäkän ja käytännöllisen oloisen imetystyynyn kaksosten tarpeisiin.

Lastenhoitoapua on tarjottu kivasti ja toivottavasti osaan ottaa avun vaan vastaan, koska olen aina ollut tällainen "selviytyjätyyppi", jonka on vaikeaa myöntää tarvitsevansa apua. Herttainen anoppini ja oma rakas äitini tulevat varmasti olemaan hyvin arjessa mukana, vaikka eivät samalla paikkakunnalla asukaan. Lisäksi jotkut naapurimme ja ystävämme ovat ilmoittautuneet jo vapaaehtoiseksi lastenhoitoavuksi.

Kaiken tämän välittämisen kruunasi kolme viikkoa sitten ystävieni järjestämät yllätysbabyshowerit. Rakastan yllätyksiä! Olimme mieheni kanssa menossa muka sunnuntailounaalle keskustaan, mutta määränpää olikin Unioninkadun juhlatilat http://www.union.fi, jossa ihanat ystäväni odottivat minua jännittyneinä. Tarjolla oli maistuvia suolaisia ja makeita herkkuja ja alkoholitonta boolia. Oli todella mukavaa nähdä kaikki rakkaimmat ystävät vielä samalla kertaa ennen h-hetkeä ja  viettää aikaa ihan tyttöjen kesken. Ladyt antoivat kaikki omat ehdotuksensa vauvojen nimiksi ja muutenkin puheenaiheet pyörivät pitkälti vauvamaailmassa. Kynsiteknikkoystäväni teki minulle manikyyrin, jonka lisäksi sain lahjakortit vyöhyketerapiaan ja vauvavalokuvaukseen. Luonnollisesti minulle oli askarreltu myös upea vaippakakku :-). Ihan uskomaton päivä!

Olen niin otettu kaikesta tästä välittämisestä ja huomiosta, jota olemme saaneet kokea! Monesti mietinkin, että tämä on ihan liikaa minulle! Toivottavasti osaan jakaa tätä hyvää eteenpäin aina, kun siihen tulee mahdollisuus <3 <3 <3


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti