torstai 18. kesäkuuta 2015

Kotihiirulaiset

Suunnitelmissa oli mökkeillä tänä juhannuksena vanhempieni mökillä, mutta päätimme jäädä nyt kotiin omalla porukalla. Olimme juuri vajaan viikon mökillä tyttöjen kanssa ja lopputuloksena sekä vanhemmat, että lapset olivat entistä väsyneempiä. Valitsimme siksi tylsän, mutta tässä elämäntilanteessa rentouttavamman tavan viettää juhannusta. Kotona oleminen tuntuu tytöistä olevan nyt kaikkein parasta, joten kuuntelemme nyt heidän toiveitaan.


Vauvavuotena pääsimme mukavasti mökkireisuille ja kävimme muutamalla ulkomaan matkalla vaivatta. Vuoden ikää lähestyessä ja sen jälkeen tytöt ovat kuitenkin olleet todella kiukkuisia ja epätyytyväisiä matkakumppaneita. 10kk iässä tehty Alicanten reissu oli melko haastava ja lennot menivät tytöillä itkiessä. Sen jälkeen tehdyt kevään mökkireissut ovat myös menneet aika huonosti ja tytöt eivät ole saaneet nukuttua kunnolla päivällä tai yölläkään.

Minua tilanne harmittaa kyllä, koska pienet reissut piristävät arkea ja olen aina tottunut tekemään ulkomaan matkoja säännöllisesti. Kuitenkin tosiaan tyttöjen hyvinvointi ja tarpeet ovat nyt ykkössijalla ja varmasti pääsemme vielä mukaville perhelomille, kun tytöt ovat isompia ja viihtyvät yötä myös kodin ulkopuolella. Siihen asti koitamme keksiä kotona kaikkea kivaa tekemistä ja teemme pieniä puolipäiväretkiä lähiympäristöön :-).


Mukavaa ja rentouttavaa juhannusta teille kaikille kotona, mökillä tai reissun päällä :-)!!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti