maanantai 22. kesäkuuta 2015

Kotijuhannus

Minulla on usein tapana miettiä merkkipäivinä ja juhlapyhinä, mitä on tapahtunut vuotta - tai muutamaa vuotta aikaisemmin samaisena päivänä. Viime juhannuksena tytöt olivat melkein kolme kuukautta ja vietimme juhannusta kotona koleassa säässä, koska miehelläni taisi olla muutama työvuoro juhannuspyhinä. Valmistelimme tulevia tyttöjen ristiäisiä ja kävimme pienellä luontoretkellä Alisaa ja Ellaa kantorepussa kantaen. 

Kaksi vuotta sitten juhannuksena olimme ystäväni mökillä ja lapsista ei ollut vielä tietoakaan. Minä harmittelin, kun kuukautiseni alkoivat taas ja en vielä silloin tiennyt, että ne tulivat olemaan viimeiset pitkään aikaan :-).

Tänä juhannuksena tytöt ovat jo reippaita taaperoita ja kolmas lapsi kasvaa kovaa vauhtia mahassa. Aika ihmeellistä! Kuvista tuon kehityksen näkee hienosti - ihania pikku pulleroita tytöt vielä vuosi sitten olivat :-)!Olimme tänä vuonna juhannusaaton ystävien luona Espoossa, jossa teimme hyvää pizzaa, grillasimme flank stakea ja herkuttelimme omatekoisella jäätelöllä. Ihania herkkuja ja hyvää seuraa!

Loppujuhannuksen suunnitelmat menivätkin sitten uusiksi, kun Alisalle nousi kuume aattoiltana. Vietimme sitten loppuviikonlopun sisätiloissa lepäillen. Lauantain sadeilmakin sopi hyvin makoiluun. Sunnuntaina pääsin aurinkoon vähän pihahommiin. Meillä on kaikki suunnitelmat pihassa vielä ihan kesken ja tänä kesänä olisi tarkoitus saada ainakin etupiha laatoitettua ja pihavalaistusta asennettua.Vietimme siis rennon juhannuksen, kuten toivoimmekin. Ei kiirettä, ei aikataulupaineita - näin oli hyvä, tänä vuonna!

2 kommenttia:

  1. Tulin kurkkaamaan oletko kirjoitellut uusia postauksia, ja olihan niitä tullut monta :) Kiva oli lueskella ja sain myös inspiraatiota teidän ihanista 1v synttäritarjoiluista. Meillä juhlat tulevana viikonloppuna ja tarjoilut vieläkin väjhän auki ja kämppä siivoomatta :D Mutta vau! Paljon paljon onnea masussa olevasta pienestä! <3

    VastaaPoista
  2. Kiitos Ulla Maria <3! Tulenkin heti vastavierailulle katsomaan, miten teidän juhlat meni :-)! Onnea kovasti teidän kaksikolle ensimmäisenä syntymäpäivänä <3! Kiva, jos löysit jotain vinkkejä tarjoiluihin. Ihanaa kesää teidän perheelle :-)!

    VastaaPoista