maanantai 15. kesäkuuta 2015

Monikkokarnevaalit

Kaksosten ja kolmosten perheille tarkoitetut Monikkokarnevaalit järjestettiin viime lauantaina upeassa säässä Linnanmäellä. Osallistuimme Monikkoperheyhdistyksen 20-vuotisjuhlavuoden kunniaksi järjestettyyn tapahtumaan yhdessä ystäväni, hänen pienten kaksostyttöjen ja heidän kummitätinsä kanssa.

Aloitimme päivän lounaalla Tokoinrannan Cafe Pirittassa. Ulkona oli vielä hieman liian viileää, joten valtasimme sisältä yhden kulman tuplavaunuinemme. Liikkeellä oli paljon muitakin pieniä lapsia ja ystävälinen henkilökunta otti meidät hyvin vastaan. Kävimme ennen Pirittassa usein, kun asuimme vielä Helsigissä hyvän tunnelman ja koiraystävällisyyden takia. Ruoka oli maistuvaa, ulkona soitti livebandi ja tunnelma edelleen kohdillaan. Ella ja Alisa maistoivat elämänsä ensimmäiset ranskalaiset oman lounaansa jälkeen. Taisi maistua tytöille :-).Lounaan jälkeen kärräilimme Töölönlahdella, jotta tytöt saisivat ottaa päiväunet ennen Lintsille siirtymistä. Alisa ei kuitenkaan päässyt reilun tunnin yrittämisen jälkeen uneen, joten päätin luovuttaa. Pelkäsin kovasti käyntimme jäävän lyhyeksi tyttöjen nukkumattomuuden takia, mutta tytöt jaksoivatkin mielettömän virkeinä ja iloisina ihmisvilinää ihmetellen.


Nappasimme pääovelta kivat monikkoperhetuotekassit ja siirryimme jonottamaan monikkojen Suomen ennätyskokoontumiseen, joka järjestettiin takana Estradilla.Uusi Suomen ennätys toteutui, kun paikalle saapui 650 kaksosta tai kolmosta perheineen. Paikalla arvioitiin olevan noin 1600 monikkoperheisiin kuuluvaa ja lisäksi Linnanmäki oli avoinna kaikille asiakkaille. Huvipuisto oli siis tupaten täynnä ja tytöillä riitti ihmeteltävää.Tytöt kokeilivat ensimmäistä kertaa pinkkiä avoautoa, joka oli Ellasta tosi jännittävä. Alisaa alkoi auton keinuminen muutaman sekunnin jälkeen jo jännittää.Päivä oli kaiken kaikkiaan erittäin onnistunut. Oli hassua, miten jännittävää oli nähdä muita eri-ikäisiä kaksosia ja kolmosia livenä. Tytöt jaksoivat todella kivasti ilman päikkäreitäkin ja oli ihanaa nähdä taas ystävää ja hänen suloisia tyttäriä.

Loistava kesäpäivä sai arvoisensa lopetuksen, kun kokoonnuimme naapurin ladyjen kanssa istumaan iltaa ihanien herkkujen ääreen :-P. 4 kommenttia:

 1. Mekin oltiin karnevaaleilla ja oli kyllä tosi kiva päivä! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kävinkin lukemassa sun postauksen karnevaaleilta :-)! On se hassua, miten toiset kaksoset voi ihmetyttää ja ihastuttaa. Toivottavasti vastaavia tapahtumia järjestetään jatkossakin. Mukavaa kesää teidän perheelle :-)!

   Poista
 2. Harmi, kun ei törmätty! Huomasin sen sun viestinkin vasta karnevaalien jälkeen, vastailen ajan kanssa, niin sovitaan treffit!

  VastaaPoista
 3. Ei hätää Paula :-)! Parempi treffata sitten ihan ajan kanssa. Ollaan yhteyksissä :-)!

  VastaaPoista