maanantai 13. heinäkuuta 2015

Solo Sokos Hotel Torni Tampere

Kävimme pari viikkoa sitten mieheni kanssa yhden yön reissulla Tampereella. Visiitin tarkoitus oli päästä hetkeksi pois arkikuvioista ja kokeilla, kuinka reilun vuoden vanhat tytöt pärjäävät yötä erossa vanhemmistaan. Valitsimme Solo Sokos Hotel Tornin yöpaikaksemme uuden ja modernin fiiliksen, sekä kauniiden näkymien vuoksi.




Valinta osui oikeaan ja meillä oli myös hotellin suhteen oikein onnistunut miniloma. Voi olla, että fiilikseen vaikutti kaunis kesäpäivä ja se  fakta, että olimme ekaa kertaa keskenämme tyttöjen syntymän jälkeen. Kuitenkin hotellissa tuntui olevan kaikki aika lailla kohdallaan. 

Vanhoihin veturitalleihin rakennettu 25. kerroksinen hotelli oli sisustuksiltaan moderni, nuorekas ja pirteä. Vastaanoton henkilökunta oli todella palvelualtista ja jäi aidosti vaikutelma, että he tykkäsivät työstään. Ihan mahtava vastaanotto :-)! Saimme vastaanotosta myös maksutta Jopot ja kypärät käyttöön, joilla pääsimme kätevästi näkemään kaupunkia vähän isommaltakin alalta.



 Kattoterassin Moro baarista aukesi kauniit näkymät Tampereen yli, henkilökunta oli todella hyväntuulista ja tilaamamme hodarit maukaita. Oli miellyttävää, että kattoterassilla oli todella hyvin tilaa ja pöydät oli aseteltu väljästi (vrt. Helsingin Tornin terassi ;-)).

19. kerroksessa sijainnut hotellihuone oli moderni ja tilaratkaisut olivat uudenlaisia wc:n ja kylpyhuoneen osalta.  Hotellihuone oli hieman tummasti sisustettu minun makuuni ja ikkunat olisivat saaneet olla vielä isommat, mutta paljon plussaa kuitenkin mukavista sängyistä, kahvikoneesta ja freesistä sisustuksesta.








Aamiainen tarjoiltiin ilahduttavasti klo 11 asti, joten saimme aloittaa päivän todella rennosti sängyssä köllötellen. Valikoima oli monipuolinen ja raikas. Erityisesti tykkäsin croisanteista, joihin oli leivottu erilaisia siemeniä ja juuri oikeanlaisesti rapeaksi paistetuista pekoneista. Löysin valikoimista myös mustaa makkaraa puolukkahillon kera ja täytyihän sitä paikallista herkkua tietenkin testata. Maku oli lähes yhtä erikoinen, kuin ulkonäkökin, joten seuraavalla kerralla voin jättää väliin ;-). 




Hotellissa majoittui paljon lapsiperheitä ja heidät oli huomioitu hyvin. Aamiaisravintolasta löytyi pelejä ja piirrustustarvikkeita lapsille. Satuimme näkemään myös Onni Orava-maskotin, joka kierteli tervehtimässä lapsia. Tulemme siis varmasti jonain kesänä tyttöjen kanssa uudelleen Särkänniemi-reissun yhteydessä :-).



Kiitos Solo Sokos Hotel Torni Tampere <3! Erityisesti ihastuin todella messissä olevaan henkilökuntaan :-)! Suosittelen!



Hyvät

+ ammattitaitoinen, pirteä ja aidosti palvelualtis henkilökunta
+ raikas, moderni ja yllätyksellinen sisustus
+ kauniit näkymät
+ mukavat vuoteet
+ hyvä ilmastointi
+ rento meininki
+ laadukkaat pimennysverhot
+ hulppea kattoterassi

Huonot

- Tarjolla ei ollut ollenkaan maksullisia leffakanavia (Liitäntä mahdollisuus esim. omasta ipadistä tv:seen löytyi, mutta emme olleet tajunneet ottaa piuhaa mukaan)
- Huonepalvelumenu oli suppea (Olimme suunnitelleet syövämme jälkkärit huoneessa, mutta tarjolla oli vain yksi vaihtoehto.)



Voit käydä tutustumassa hotelliin heidän omien sivujensa kautta täältä.

2 kommenttia:

  1. Käytiin samaisessa hotellissa alkuvuodesta miehen kanssa viettämässä harvinaista laatu-aikaa:) Tykättiin kanssa kovasti ja ensi vuonna suunnitelmissa mennä koko perheen voimin. Ihana blogi sulla, tästä on tullut mun aamuinen traditio käydä kurkkaamassa mitä "naapuriin" kuuluu

    VastaaPoista
  2. Moikka :-)! Tuo Tampereen Torni oli kyllä aika huippu kokemus ja ensi kesänä yöpyminen koko perheen voimin on suunnitteella meilläkin.

    Kiitos sinulle kivasta kommentista ja toivottavasti kiinnostavaa luettavaa löytyy täältä jatkossakin, vaikka nyt kesällä oli hiljaisempaa :-). Ihanaa syksyn alkua sinne "naapuriin" :-)!

    VastaaPoista