tiistai 1. syyskuuta 2015

Tervetuloa arki! - DIY muistitaulu

Meillä on arki pyörähtänyt vauhdilla käyntiin, kun mieheni aloitti maanantaina taas työt. Saimme olla koko perheen voimin kotona koko kesän eli kolme kuukautta, kun isämieheltä loppui työt toukokuun lopulla. Oli tosi kiva, kun hänkin sai viettää rauhassa aikaa tyttöjen kanssa. Kuitenkin toki olemme mielettömän iloisia, että hän sai juuri toivomansa vakituisen työn näin pian.  Jeee!!!

Olimme vielä viime viikolla lomatunnelmissa mökillä ja nautimme ihanista aurinkoisista päivistä. Nyt kuitenkin pikku hiljaa sopeudumme kotirutiineihin, joihin tänä syksynä kuuluvat lapsi-vanhempi jumppa, muskari, avoin päiväkoti, perhekerho ja tietenkin leikkipuistot. Joka päivä päivälle on ihan kiva olla jotain muuta kuin kotona olemista. Huomaa jo ihan selvästi, että tytöt kaipaavat kovasti tekemistä ulkona tai muita aktiviteettejä.


Mieheni vuorotyö, meidän kerhot, minun jumpat ja kaikki muut olelliset tapahtumat on kiva saada hahmotettua yhteen paikkaan, joten halusin meille ensimmäistä kertaa seinäkalenterin. Kalenterista hahmottaa sitten hyvin koko perheen menot ja on helppo seurata missä kukakin menee. Löysin hauskan, mutta tarpeeksi tyylikkään printattavan kalenterin Käpylä-blogista


Tein kalenterin pohjaksi muistitaulun viinipullon korkeista, joita olin jemmannut jo monta vuotta. Leikkasin korkit kahtia ja liimasin ne taulunkehykseen. Helppo juttu! Meidän keittiö on melko vaalean harmaa, joten tulen luultavasti sävyttämään taulunkehyksiä (ja korkkeja) vaaleammaksi vielä, koska nyt taulu tulee muusta sisustuksesta ehkä vähän liikaa esiin. 


Nyt on aika alkaa päivittämään tänne kaikkia muitakin meidän kuulumisia! Meille on tulossa lisää asuintilaa yläkertaan syksyn aikana ja toivottavasti ennen vauvan syntymää. Päivitän siitäkin suunnitelmia ja edistysaskelia tänne. Jotenkin kiva fiilis, kun arki, rutiinit ja kirpeät syyspäivät ovat saapuneet! Tarmokasta syyskuuta!6 kommenttia:

 1. Ihana lukea kuulumisia ja voi vitsi miten isoja tytöt jo on!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tytöt on kehittynyt ja kasvaneet ihan hurjasti tämän kesän aikana :-).

   Toivottavasti teilläkin on ollut rentouttava ja mukava kesä!

   Poista
 2. Sulla on aivan ihana blogi. Löysin tämän kesällä Bananamama blogin suosituksesta ja innostuin tästä niin, että luin parissa päivässä koko ihanan blogisi läpi ja olenkin kaipaillut kovasti lisää juttujasi. Tosi mukavaa, että olet taas palannut kirjoittamaan. Pari asiaa jäi mietityttämään, onko ne matkalaukut saapuneet teille vielä sieltä Amerikan reissulta ja oliko kaikki ihanat jutut kunnossa? Ja mitä se Tallinnan hotelli vastasi sinulle, kun baby huoneesta puuttui niin paljon kaikkea?

  VastaaPoista
 3. Kiva, että löysit tänne :-)! Erika-Marian blogi on kyllä tosi kiva!

  Voi ihana kommentti :-)!!! Ihan hämmennyn täällä, että olet jaksanut lukea kaikki postaukset! Kiva kuulla. Täytyy nyt tässä sitten terästäytyä ja tosiaan kirjoitella säännöllisemmin.

  Olen jo itse melkein unohtanut tuollaiset jutut, kun Amerikan reissun matkalaukut ja Tallinnan hotellihuoneen puutteet :-)… Mutta tosiaan laukut tulivat Bostonista jo noin kahden viikon jälkeen, vaikka alkuun tilanne näytti tosi huolestuttavalle, koska ensimmäiseen viikkoon niistä ei ollut kirjautunut järjestelmään minkäänlaista havaintoa. Imetystyynykin, joka takavarikoitiin Bostonin tulliin?, saapui Suomeen noin kuukausi lennon jälkeen ja oli minulla vielä käytössä tyttöjen kanssa sen jälkeen muutaman kuukauden.

  Sieltä Tallinnan Swissotellista ei olekaan kuulunut yhtään mitään… Olin unohtanut koko asian. Taisi tulla ihan heti palautteen antamisesta joku vakiokuittausmeili, mutta sen jälkeen onkin ollut ihan hiljaista. No, se oli sitten varmaan siinä, kun yöpymisestä tulee kohta vuosi aikaa.

  Ihanaa alkusyksyä sinulle <3!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos samoin sinulle :) Hyvä, että laukut kuitenkin saapuivat :) Niin ja unohdin vielä kirjoittaa, että ihanat tytöt sinulla ja itsekin olet niin tyylikäs, lämminhenkinen ja kaunis äiti ja jaksat vielä leipoa ja kokkailla ihania juttuja.

   Poista
 4. Voi kiitos <3! Todella ihana kommentti ja tässä ihan menee hämilleen...

  VastaaPoista