sunnuntai 4. lokakuuta 2015

Date night


Laskettuun aikaan on 6 viikkoa ja pääsimme vielä ennen vauvan syntymää livahtamaan kahdestaan leffaan ja syömään. Tyttöjen kummitädit tulivat ensimmäistä kertaa tyttöjä hoitamaan meille iltapäiväksi ja illaksi. Jätin hyvillä mielin kaksostytöt ystävieni hoiviin, koska Alisa ja Ella jäivät lähtiessäni todella reippaina syömähommiin kummien kanssa. 


Leffavalintana oli Napapiirin sankarit 2, joka oli sopivan viihdyttävä ja hauska leffa. Kuitenkaan en voi suositella elokuvaa pienten lasten vanhempien lapsettoman vapaaillan viihteeksi. Leffassa nimittäin 1-vuotias Lumi tyttö on jatkuvasti jännittävissä vaaratilanteissa ja kohelluksen kohteena. Mieheni kanssa olimme lähes koko puolitoista tuntia stressaantuneessa tilassa, kun mietimme omia tyttöjämme leffan alusta loppuun saakka. Ei siis optimaalisin valinta tähän tilanteeseen :-D. 

Leffan jälkeen saimme kuitenkin tiedon, että tytöt ovat rauhoittuneet hienosti puistoilun ja iltakylvyn jälkeen omiin sänkyihin unten maille, joten pääsimme illallistamaan Kallion Sandroon rauhallisin mielin. Kiva paikka, hyvä ruoka ja paras seura <3!Kiitos ihanat kummitädit pienen irtioton mahdollistamisesta <3!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti