maanantai 24. marraskuuta 2014

Brunssi Arabian Dylanissa

Olimme Alisan ja Ellan kummitädin ja tyttöjen kanssa viime viikonloppuna brunssilla Arabian Dylanissa. Meillä oli monen monta vaihtoehtoa brunssipaikaksi, mutta valitsimme lopulta Dylanin sen lapsiystävällisyyden ja auton helpon parkkeerauksen takia. Ennakko-odotukset eivät olleet mitenkään erityiset. Odotimme  perushyvää brunssia ja sen saimmekin.Pöytä oli erittäin helppo varata netistä ja saimme sieltä myös suoraan varaukseen syöttötuolit tytöille. Saavuimme paikalle noin 20 min ensimmäisen kattauksen alkamisesta ja ravintolassa oli jo täysi hulina päällä. Kaikki pöydät tuntuivat olevan varattuja ja melkein joka toisessa pöydässä oli eri ikäisiä lapsia. 

Ravintolasali oli oli sisustettu yksinkertaisesti, boheemisti ja värikkäästi. Värit piristivät kivasti näin marraskuisena sunnuntaina. Brunssi maksettiin suoraan lounasravintolamaisen linjaston kassalle ja eikun valitsemaan herkuja!
Valikoimaa riitti todella runsaasti. Erityisesti positiivisena mieleen jäi erinomainen foccaccia, raikas mangolassi ja muutamat maukkaat kylmät lisukkeet (kana-artisokka-parmesan, lohipasta ja vuohenjuusto-punajuuri-saksanpähkinä). Olisin kaivannut kaikkiin tarjolla oleviin ruokiin nimikylttejä, koska nyt vain osasta sellaiset löytyi. Lisäksi olin vähän pettynyt mysli/granola/pähkinä-valikoimaan. Tarjolla oli vain erilaisia muroja ja kuivattuja hedelmiä. Toisaalta valikoima oli ihan mielettömän laaja, joten asia tuli kompensoitua muulla tavalla. 
Lapset oli Dylanissa huomioitu erinomaisesti. Tuloaulassa oli hauska leikkinurkkaus, jossa oli paljon leluja ja iso tyynyjen ympäröimä löhöilypaikka. Inva WC:ssä oli siisti vaipanvaihtopöytä. Syöttötuolit järjestyi hienosti jo varauksessa ja mikron lisäksi tarjolla oli muovisia ruokailuvälineitä ja lautasia vauvojen ruokailua helpottamaan. 

Tunnelma brunssilla oli rento, eloisa ja mutkaton. Saimme rahoillemme hyvin vastinetta ja maha täyttyi maistuvalla ruoalla. Tytöt viihtyivät hyvin pienessä hulinassa vanhempia lapsia tarkasti seuraten. Voin suositella Dylanin brunssia lämpimästi, etenkin lapsiperheille!Hyvät
+ hinta-laatu (17,50€)
+ mutkaton tunnelma
+ lapset huomioitu erinomaisesti
+ monipuolinen ja runsas valikoima
+ helppo nettivaraus
+ foccaccia


Huonot
- puuttuvat ruokalajien nimikyltit
- mysli/granolavalikoima
- ravintolatilan ruokalamaisuus
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti