keskiviikko 26. marraskuuta 2014

Peuran sarvet valkaistuna

Esittelin reilu kuukausi sitten Tallinnan matkaltani ostamani peuran sarvet. En ollut täysin vakuuttunut niiden kotiuttamisesta meille lopullisesti ja sainkin hyviä neuvoja, jotta niistä saataisiin meidän kotiin sopivammat.

Kotimme on todella vaalea sävyinen kauttaaltaan ja minua neuvottiin maalaamaan myös sarvet valkoisiksi. Idea kuulosti hyvälle, koska siten varmasti sarvet eivät korostuisi liikaa kaiken muun keskeltä.

Maalasin sarvet Tikkurilan piazza sävyllä, joka on vaalean beigen ja harmaan sävyinen, eli vaalean greige. Tätä piazza maalia on meillä on käytetty useimmissa seinissä olohuoneessa, aulassa ja keittiössä. Maalia oli jäljellä vielä vähän purkin pohjalla, joten päätin käyttää sen hyödyksi.

Lopputulos oli parempi ja ihan kiva. Vielä täytyy miettiä noiden sarvien paikkaa ja asettelua. Ne voisi näyttää ehkä paremmalle muutamien taulujen kanssa muodostelmassa…? Täytyy jatkaa mietintää ja sommitteluja. 

Olen odottanut tässä hyvää ja valoisampaa hetkeä ottaa kuvat valmiista sarvista, mutta sellaista saa kai turhaan odotella näin marraskuun harmaudessa. Tässä siis lopputulos:
2 kommenttia: