maanantai 12. toukokuuta 2014

Ensimmäinen äitienpäivä

Sain viettää ensimmäistä äitienpäivääni lapsuudenkodissani äitini, mummini ja tyttöjeni kanssa. Koko viikonloppu oli todella mieleenpainuva ja tunteikas. Kävimme yhdessä läpi lapsuusmuistoja ja katselimme kuvia vauva-ajoiltani. Kuinka paljon tytöt muistuttavatkaan ulkonäöltä minua vauvana! 

Aika on vierähtänyt todella nopeasti, mikä ei sinäänsä yllätä yhtään. Vauvat ovat jo kuusi viikkoisia ja kasvaneet todella paljon. Syntymäpainoon on tullut jo melkein kaksi kiloa lisää. Omaa aikaa ei tunnu löytyvän yhtään. Vauvojenhan piti ekoina kuukausina vain nukkua ja syödä :-D. Nyt todella vasta tajuaa kuinka itsekästä elämää on ennen tätä viettänyt. Elämä on muuttunut täysin, mutta positiivisella tavalla tietenkin.

Tytöt ovat olleet melko levottomia, itkuisia ja vatsavaivaisia. Vasta nyt viimeisen viikon aikana tuntuu, että tilanne alkaa helpottaa. Syöttövälit ovat pidentyneet ja uni alkaa olla levollisempaa. Saattaa myös olla, että itse alkaa oppia arjen pyörittämistä paremmin ja itsevarmuus on kasvanut. Mieheni palasi töihin noin kaksi viikoa sitten, mutta olen ollut yksin vauvojen kanssa vasta vain viisi päivää.

Aivan mahtavaa saada olla äiti! Olen niin kiitollinen <3.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti