torstai 15. toukokuuta 2014

Minun nimeni on...

Tyttöjemme ristiäiset pidetään vasta kesäkuun lopussa, koska ulkomailla asuva sylikummi pääsee silloin vasta Suomeen kesälomallaan. Olemme jo alusta lähtien kutsuneet vauvoja heidän oikeilla nimillään ja emme ole myöskään salanneet nimiä muilta. Julkistan siis nimet täälläkin, koska kesäkuun loppuun on vielä pitkä aika ja en halua enää käyttää A-tyttö ja B-tyttö nimityksiä.Isosisko A-tyttön nimi on...

Emma Alisa

Eli hänen kutsumanimensä on Alisa. Alisa nimi tulee viime elokuulta, jolloin olin juuri saanut tietää olevani raskaana ja olin Flow festareilla kuuntelemassa Alicia Keysiä. Kun tulin kotiin, ehdotin heti miehelleni nimeä Alicia. Hän ei innostunut asiasta, koska koki sen olevan epäsuomalainen. Asia jäi hautumaan ja nimi palasi mieleen kerta toisensa jälkeen. Alisa nimi oli meistä molemmista sopiva. 


Pikkusisko saa nimekseen…

Ella Amelie

Kuopuksemme nimi ei ollutkaan yhtä selkeä päätös. Mieheni toi asian esiin noin tunti ennen tyttöjen syntymää. Supistusten välillä hän ehdotti Ella nimeä, joka oli kyllä ollut myös monella ehdokaslistalla. Sanoin hänelle, etten pysty nyt keskittymään nimiasioihin, kun kivut ovat sen verran kovat. Mieheni kuitenkin vaati, että päätämme toisenkin tytön nimen ennen syntymää ja niin päätös tehtiin. Myöhemmin muistin, että olimme saaneet leikkimieliseksi häälahjaksi pikkuveljeltäni ja tyttöjen tulevalta kummisedältä harjoitusvauvanuken, jonka veljeni oli nimennyt Ellaksi. Nimi sopi siis täydellisesti, vaikka päätös oli tehty pikaisesti. Ei kommentteja:

Lähetä kommentti