tiistai 28. lokakuuta 2014

Alisa ja Ella 7kk

Tytöt ovat kehityyneet hurjasti viimeisen kuukauden aikana. Heistä on todella tullut todella touhukkaita ja he ovat oppineet paljon uusia taitoja. 68 koon vaatteet alkavat olla jo pieniä ja painollisestikin meidän perheen pienin jäsen taitaa olla jo westiemme Luca.


Tytöt istuvat syöttötuoleissa jo vakaasti, mutta lattialla ilman tukea he vielä keikahtavat sivulle. Hampaita heillä ei ole, mutta parasta herkkua on kurkku, josta he saavat purtua palasia ikenillään. Alisa ja Ella osaavat jo juoda nokkamukeista.

Keskinäinen kommunikointi on lisääntynyt huomattavasti ja yksi parhaista hetkistä tähän mennessä on ollut tilanne, jossa yllätin heidät lastenhuoneesta, vierekkäin olevista pinnasängyistä kurkkimassa pinnasuojusten takaa toistensa puolelle ja nauramassa kovaan ääneen toisilleen.

Kaksoset ovat vielä vähän kipeinä ja kuvista sen huomaakin, että pikku kultien nenän alukset punottaa ja silmät eivät ole niin kirkkaat, kuin normaalisti.

AlisaAlisa oppi ryömimään 6,5kk iässä. Seitsämän kuisena hän ryömii jo pitkiä matkoja nopeastikin ja pääsee kynnyksien yli ketterästi. Alisa pääsee myös kontaten lyhyitä matkoja. 

Hän on tutkii keskittyen kaikkea, erityisesti naruja ja johtoja, jolloin hänen kielensä tulee söpösti keskelle avonaista suuta. Alisa äännehtelee enimmäkseen kiljahtelemalla iloisesti. 


EllaElla ryömi ensimäistä kertaa päivän 7kk synttäreiden jälkeen. Tyyli on toistaiseksi oikealta vasemmalle keinuva liike, joten matkat ovat vielä lyhyitä. Ella on todella eloisa ja musiikki saa hänet liikkumaan esim. sylissä ollessa jalat potkivat ja lattialla mahallaan hän keinuttelee käsinojassa puolelta toiselle.

Ellalla on kaunis ja pehmeä ääni, jota hän käyttää paljon lauleskeluun ja tavujen huuteluun. Harmistuessaan hän laittaa nenän kippuraan ja tuhisee.

2 kommenttia:

  1. Voi kuinka suloisia tyttöjä siellä! :)

    VastaaPoista
  2. Kiitos <3! Suloisia ja reippaita ovat siitä huolimatta, että ovat kuvissa kipeinä :-).

    VastaaPoista