perjantai 3. lokakuuta 2014

Syöttötuolit


Isäni toi alkuviikosta syöttötuolit, jotka äitini oli kunnostanut meille. Tuolit ovat sitä "perinteistä" mallia ja sopivat mielestäni hienosti meidän hieman romanttiseenkin sisustukseen. Toinen tuoleista on ollut minun käytössä lapsena ja aika kiva ajatus, että nyt tyttöni saavat käyttää vielä samaa tuolia.

Tässä minä harjoittelen sormiruokailua reilut kolmekymmentävuotta sitten :-). Tuolin saa siis taitettua myös matalaksi, jolloin siitä löytyy pöytä omasta takaa. 


Käytämme vielä tyynyjä tukemassa pikkuisten asentoa, mutta aika hyvin he jo jaksavat istua tuoleissa. Pöytäliinat taitavat pian lähteä tauolle tästä taloudesta aika pian… Vielä olen jaksanut pyyhkiä suurempia tahroja liinasta pois, mutta viimeistään tyttöjen alkaessa syödä itse vaihdetaan vaikka näihin pilvi ruokailualustoihin.

Hyvin maistui taas ja lautanen tuli tyhjäksi. Jälkkäriksi tytöt maistelivat vielä ensikertaa maissinaksuja. Alisa tykkäsi, mutta Ella oli vähän ihmeissään, kun naksut takertuivat käsiin, huuliin ja kitalakeen.
Leppoisaa syysviikonloppua kaikille <3!


2 kommenttia: