tiistai 5. elokuuta 2014

Matkalle Berliiniin

Lähdemme tänään kolmestaan vauvojen kanssa ulkomaille. Kohteena on Berliini, jossa olen viimeksi ollut joskus varhaisteininä. Vierailemme ystäväni luona neljä päivää. Tunnelmat on hieman jännät, koska olen lennolla yksin vauvojen kanssa. Lisäksi tavaraa on taas kohtuullisen paljon.

Mietin hetkittäin, että olenko tyhmä kun raahaan heitä mukaan reissuun. Nauttiiko vauvat tai minä olostaan? Joudun itse kuitenkin ponnistelemaan aika paljon ylimääräistä, että selviydyn suht kunnialla eri paikasta toiseen kahden kanssa. Olisiko helpompi vain lähteä matkaan ilman lapsia tai vasta sitten kun he ovat isompia?

Kaipuu reissuun on kuitenkin kova ja miehellä ei enää lomaa jäljellä. Minulla taas on vain aikaa ja vauvatkin ovat yleensä hyväntuulisia. Ystäväni on sanonut, että vauvojen kanssa on vielä helppo matkustaa lentokoneessa, koska viihtyvät hyvin paikoillaan. 

Katsotaan nyt sitten mikä on matkan lopputulema. Tyttöjen ehdoilla hyvinkin mennään ja ei haittaa vaikka päivät menisivät vain ystävän kotona, jos muualle ei selviydytä. Matkaan siis :-)!6 kommenttia:

 1. Vau! Sä olet kyllä mahtava!! Mua kammoksuttaa edes lähteä kauppaan noiden kahden kanssa ja sinä lähdet toiselle puolelle Eurooppaa :) huippua!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :-) Kiitos Elina! Joskus lähikauppareissu saattaa ollakin haastavampi juttu, kun matkustaminen ulkomaille - se riippuu niin paljon päivästä… Tiedät varmaan, mitä tarkoitan ;-)

   Poista
 2. Vau, mäki haluisin berliiniin se on niiin mahtava paikka! :) Oltiin siellä joulukuussa 2012 ja voi vitsi miten tunnelmallisia ne joulumarkkinat oli!

  Mahtavaa reissua :) Kerrohan sitten kuinka matka meni!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin oli kyllä tosi kiva paikka ja lyhyt lentokin vielä :-)! Olis kiva päätä kokemaan tosiaan ne suositut joulumarkkinat myös.

   Kirjottelen matkakertomusta tällä viikolla :-)

   Poista
 3. Huisia! Miten käytännössä selviit lennolla kahden kanssa? En oo lentäny lapsen kanssa, ku sillon ku esikoinen oli joku 5kk ja se tietty piti olla sylissä nousut ja laskut, ni mietin et mihin syliin toisen tuuppaat? :D Että reissupostausta odotellessa.

  VastaaPoista
 4. Huisia se oli ja kyllähän siinä joutuu vähän ennakoimaan ja säätämäänkin, että lapset pysyvät mahdollisimman tyytyväisinä… Kahden sylilapsen (alle 2-vuotta) kanssa yksin lentäen matkustessa on toiselle lapsista varattava oma istumapaikka, jossa hän voi istua auton turvaistuimessa. Toinen lapsi taas voi istua "normaalisti" vanhemman sylissä. Kirjoittelen reissusta tällä viikolla lisää :-)...

  VastaaPoista