torstai 14. elokuuta 2014

Harjoitusproteesi

Ella sai tänään ensimmäisen proteesin, joka on harjoitusversio varsinaisesta ryömintäproteesista. Proteesi kiinnittyy käsivarteen holkilla, joka toimii alipaineella. Nyt viikon verran totuttelemme proteesin pukemiseen ja pois ottamiseen. Ella voi harjoitella proteesin käyttöä nyt alkuun muutaman tunnin päivässä. Ensi viikolla meidän käyttökokemuksien perusteella proteesimestari sitten tekee muutoksia holkkiin ja valmistaa Ellalle varsinaisen ryömintäproteesin.

Tosi hienosti meidän ihana Ella otti vastaan uuden apuvälineensä. Hieman käden toiminta oli vähäisempää, koska nyt siinä on ihan eri tavalla painoa, kuin ennen. Tyttö kuitenkin jo kääntyi käden kanssa ja pikku hiljaa me kaikki totumme varmasti tähän uuteen asiaan.2 kommenttia:

  1. Oo, uusi vaihe alkaa :) Toivottavasti omaksutte kaikki proteesin käytön sujuvasti ja ei tuu kummempia ongelmia esim ihon kanssa tai proteesin pysyvyyden kanssa. Ja toisaalta, ne on vissiin pääasiassa ratkaistavissa erilaisin muutoksin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Uusi, odotettu vaihe alkaa! Muutaman päivän perusteella menee kivasti. Pienin askelin mennään eteenpäin ja varmasti saadaan Ellalle proteesista toimiva apuväline :-). Mukavaa loppukesää teidän koko perheelle!

      Poista