perjantai 5. joulukuuta 2014

Blogilista

Lisäsin tänään blogiin listan blogeista, joita säännöllisesti seuraan. Ennen omaa blogiani en vielä seurannut yhtäkään blogia. Saatoin satunnaisesti eksyä joillekin sivuille Google-haun tuloksena, mutta siihen se jäi. Nykyään on toisin. Käyn kurkkaamassa suosikkiblogejani lähes päivittäin. Blogit piristävät, viihdyttävät, inspiroivat ja antavat vertaistukea. Olen todella iloinen, että olen löytänyt mukaan tähän maailmaan.

Tässä elämäntilanteessa tietysti eniten kiinnostaa kaikki äitiyteen liittyvä ja on mukava seurata erityisesti muiden kaksosäitien arkea. Ruoka-, koti-, tyyli- ja matkustusaiheiset postaukset kiinnostaa myös. Olen myös askartelija-näpertelijä, joten haen myös vinkkejä niihin blogeita ja Pinterestistä. Ihailen myös blogeja, joissa on taitavasti otettuja kuvia ja haaveilen samalla, että joku päivä pystyisin itse samaan.

Toivon, että sinäkin löydät tästä listasta jonkun uuden kivan tuttavuuden omalle lukulistallesi. Linkkaa ihmeessä kommentteihin myös oma suosikkisi, niin pääsen tutustumaan :-)!



Rentouttavaa itsenäisyyspäiväviikonloppua! 




2 kommenttia: