maanantai 8. joulukuuta 2014

Lisävarusteita rattaisiin

Otimme muutama viikko sitten käyttöön Mountain Buggy Duet tuplarattaiden ratasosat, koska vaunukopat jäivät tytöille pieniksi talvivaatteiden kanssa. Kahdeksan kuukautisten vauvojemme viihtyisyyttä ratasosissa ovat entisestään parantaneet muutamat lisävarusteet, jotka taitava äitini on meille ommellut.

Untuvapussit


Emme ottaneet tytöille ollenkaan äitiyspakkauksia, joten tarvitsimme heille makuupussit. Haaveilin Joutsenen ihanista untuvapusseista, mutta ne tuntuivat liian kalliilta (varsinkin kahdelle vauvalle ostettuna). Keksinkin yhden Ikea reissun aikana, että voisimme tehdä untuvapeitosta samantyyppiset itse. 

Äitini leikkasi parivuoteen untuvapeitosta kaksi peittoa ja ompeli vetoketjut ympäri, joilla saataisiin peitto makuupussiksi. Rattaiden turvavöitä varten hän ompeli pusseihin pujotusaukot.

Pussit ovat ihanan muhkeat ja lämpimät. Ulkonäkö on myös kiva ja tytöt ovat nukkuneet todella hyvin ulkona lämpimissä pusseissa.    

Ratasverhot


Halusin myös verhot suojaamaan tyttöjä viimalta, pieneltä räntäsateelta ja tuomaan muutenkin suojaa, kun he nukkuvat rattaissa. Sain idean juuri tähän tuplarattaisiin sopivaan malliin Elämää ja Unelmia Blogista, jossa näppärä Raila on kehittänyt verhomallin. Käsittääkseni Raila valmistaa verhoja tilauksesta. Häneen saa yhteyden blogin kautta, jos on kiinnostunut tilaamaan itselleen omat verhot.

Äitini ompeli siis meille verhot ja teki niistä kaksipuoliset. Toinen puoli on valkoinen ja ajattelin, että sitä voidaan käyttää enemmän kesällä. Verhot ovat jämäkkää puuvillaa. Ne hengittävät hyvin, mutta suojaavat kevyessä räntäsateessa.

2 kommenttia:

  1. Wau, tosi hienoja! :) terkut Rivieralta <3
    -Annika

    VastaaPoista
  2. Kiitos Annika <3! Toivottavasti päästään pian lukemaan myös teidän elämästä siellä Ranskassa ;-)!

    VastaaPoista