perjantai 19. joulukuuta 2014

Joulumaa

Olimme etsimässä tällä viikolla joulumieltä myös Saaren Joulumaasta, joka järjestetään vuosittain ammattikouluopiskelijoiden toimesta Mäntsälään. Keski-Uudenmaan ammattikoulun luonnonvara- ja ympäristöalan opiskelijat rakentavat Joulumaan oppilaitoksen kasvihuoneisiin. Tänä vuonna tapahtuma järjestettiin jo 16. kertaa ja se keräsi viiden päivän aikana 22000 vierailijaa.


Alueelta löytyi torimyyntiä, joulumetsä eläimineen, joulukappeli ja tietysti erittäin kattava joulukukkamyymälä. Meidän vierailupäivänä saimme nauttia ekaluokkalaisten lauluesityksestä, sekä seurata WorldSkills Floristiikkalajin semifinaalia, jossa taitavien tulevien floristejen tehtävänä oli tehdä tunnissa jouluinen kukkasidontatyö.
Ostimme joulutorilta Kuusankoskelaista lakua, Kurikkalaisen korusepän tekemiä piparkakku- ja muffinssivuokia ja chili-inkiväärivinegretteä Raaseporista. Ylivoimaisesti mieleenpainuvinta Joulumaassa kuitenkin oli suloinen alpakkaäiti Tilda ja hänen poikansa. Vietin pitkän tovin ihastellen näitä Perusta kotoisin olevia kamelieläimiä.


Ensi vuonna taas uudelleen :-)!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti