perjantai 27. helmikuuta 2015

Tyttöjen seikkailupäivä

Ihanan omistautuneet ja innokkaat kummitädit antoivat Alisalle ja Ellalle joululahjaksi lahjakortin heidän suunnittelemaan ja järjestämään seikkailupäivään. Olin todella iloinen tästä lahjasta, sillä leluja ja vaatteita tytöillä on kyllä yllin kyllin. Elämyslahjat ilostuttavat tyttöjä varmasti myös isompana ja niistä jää mukavia muistoja ja kokemuksia.


Seikkailupäivä buukattiin ystävänpäivälle ja saimme ohjeistuksen saapua rautatieasemalle kymmenen aikaan rennoissa vaatteissa ja iloisella mielellä. Koko päivän ohjelma oli meille osallistujina yllätys, joten minuakin jännitti mitä päivä toisi tullessaan.


Saimme tutkittavaksemme ohjelmavihkon, jonka jokaiselta sivulta löytyi yksi tulevan päivän aktiviteeteistä. Saimme avata tietenkin vain yhden sivun kerrallaan, jolloin jokainen juttu säilyi yllätyksenä loppuun asti. Ensimmäisellä sivulla löytyi sisäleikkipuisto Murulandian logo. Otimme metron Sörnäisiin, jossa heidän toimipisteensä sijaitsee.
 Meillä ei ole vielä juurikaan kokemusta sisäleikkipuistoista, mutta varmasti tulevina vuosina käymme todennäköisesti niissä ahkerasti. Hoplop kokemukseen verrattuna Muruladia oli mielenkiintoisempi, jännittävämpi ja monipuolisempi, myös henkilökunta oli todella ystävällistä.


Vietimme suurimman osan ajasta Murulandian vauvoille tarkoitetussa huoneessa, jossa tytöille riitti ihmeteltävää. Välillä tuntui, että virkkeitä oli jopa liikaa pienille aivoille. Alisa kävikin vähän väliä sylissä rauhoittumassa, ennenkuin pystyi taas jatkamaan lelujen tutkimista.

Kävimme kurkkaamassa myös isompien lapsien puolelle, josta mieleen jäi ainakin valohuone, pallomeri, eläinmetsä, minigolf-rata ja trampoliini. Murulandiassa on myös kahvila/ravintola, jossa voidaan järjestää lastenjuhlia.


Seuraavana aktiviteettinä oli ähkyaamiainen Herttoniemessä ja tyttöjen päiväuniaika. Siirryimme ystäväni luo ja tytöt laitettiin nukkumaan rattaissa parvekkeelle.Pöytä oli katettu täyteen ihania herkkuja, joiden ääressä oli mukavaa vaihtaa kuulumisia ihan rauhassa. Kyllä aamiainen on päivän paras ateria!

Seuraava suunniteltu aktiviteetti oli kierros Itä-Helsingin kierrätyspaikkoihin. Päätimme skipata kierroksen, koska tytöt nukkuivat sikeästi ja meillä oli vielä jutut kesken. Toteutamme kierroksen kuitenkin myöhemmin.


Aika kului kuin siivillä kahvikupin ja herkkupöydän ääressä ja herätimme tytöt päiväunilta vasta puoli kuuden aikoihin. Loppupäivän ohjelmaksi kummit olivat suunnitelleet lorutuokion ja vauvahieronnan, joita emme millään ehtineet toteuttaa. Saimme mukaamme kuitenkin söpön kummien askarteleman lorukirjan ja vauvahieronnan ajankohtaa katsomme myöhemmin.


Aivan ihania kummeja tytöt ovat saaneet! He olivat todella nähneet vaivaa päivän suunnittelussa ja järjestelyissä. Kunhan tytöt tuosta vielä kasvavat, niin hekin pystyvät nauttimaan vielä kokonaisvaltaisemmin erilaisista kokemuksista ja seikkailuista!

Kiitos ihanat, rakkaat ystävät <3! 

2 kommenttia:

  1. Tuollaiset toiminnalliset päivät ovat kyllä kivoja lahjoja. Itsekin järjestin nyt jo aikuiselle kummipojalle muutamat toiminnalliset synttärit, tyyliin minigolfia ja keilausta sekä syöminen ja nämä olivat ihan hittejä.

    VastaaPoista
  2. Ihan totta! On tosi kiva, että lapsen kanssa vietetään aikaa ja mietitään mistä hän on oikeasti kiinnostunut.

    VastaaPoista