keskiviikko 18. helmikuuta 2015

Ylellinen hemmotteluhetki SiluettiSpassa

Pääsin synttäreideni kunniaksi SiluettiSpahan hemmoteltavaksi. Tytöt jäivät mieheni hoidettavaksi ja minä suuntasin Pohjoisesplanadi 35:een. Siluetti sijaitsee Cafe Esplanadin ja Louis Vuittonin välissä, kuudennen kerroksen kattohuoneistossa.



Spavierailulla pääset varmasti pois arkitodellisuudesta. SiluettiSpahan on luotu todella rauhoittava, kaunis ja hieman itämainen tunnelma valaistuksen, musiikin, kohteliaan henkilökunnan ja tyylikkään sisustuksen avulla. Tunsin heti ensi hetkestä olevani arvostettu ja odotettu vieras.



Olin varannut lähes kaksi tuntisen Rebalancing Aromatheraphy Experience hoidon, joka luonnehditaan heidän spamenussa näin:

"SiluettiSpan täydellinen spa-elämys kasvoille ja vartalolle. Virkistävä ja puhdistava vartalonkuorinta silottaa ihoa, aromaterapeuttinen hieronta rentouttaa kehoa ja mieltä. Öljyt valitaan asiakkaan yksilöllisen tarpeen mukaan. Aromaterapeuttinen kasvohoito tasapainottaa ja kosteuttaa ihoa. Lymfa- ja vyöhykepistehieronnat kasvoille saavat piirteet näyttämään rentoutuneilta ja ilmeen levänneeltä. Lopputuloksena nuorekas, heleä iho, levännyt keho ja mieli."


Hoito toteutettiin kauniissa Suite huoneessa, joka oli koristeltu kynttilöin. Suitessa on asiakasta varten oma suihku ja kylpyamme erilaisia hoitokokonaisuuksia varten. Hoito aloitettiin jalkakylvyllä, jonka aikana kosmetologi tutustui minuun, esitteli tulevan hoidon ja valitsimme yhdessä hoidossa käytettävät aromaöljyt.

Alkuun minulle tehtiin kokovartalokuorinta, jonka jälkeen kävin suihkussa peseytymässä. Suihkun jälkeen kävin uudestaan lämmitetylle hoitopedille ja hoito jatkui vartalohieronnalla. Täydellinen hemmottelukokonaisuus täydentyi lopuksi kasvohoidolla, jonka yhteydessä kosmetologi hieroi pään, niskan ja kasvot. Parin tunnin jälkeen olin niin rentoutunut, että puhuminenkin tuotti vaikeuksia :-).


Hoidon jälkeen minut vietiin relax alueelle, jossa nautin vielä energisoivaa teetä ja luin rauhassa lehtiä. Iho tuntui niin kosteutetulle, vartalo rentoutuneelle ja kasvot pehmeille. Hoito teki todella todella hyvää, kun itselle ei ole juurikaan aikaa ja iho on talvella kuiva kuin korppu. Relax alueelta bongasin aivan ihanat keinutuolit, jotka olivat niin ihanat istua.


Suosittelen lämpimästi SiluettiSpata, kun kaipaat arkeen ripauksen ylellisyyttä. Siluetin lahjakortti on myös varmasti arvostettu lahjaidea ystävälle, äidille tai kimppalahjaksi vaikka kolleegalle. Hoidot ovat hieman arvokkaampia, kuin keskiverto spassa, mutta myös rahoille saa vastinetta. Hoito spassa vastaa minilomaa. Niin hyvin visiitin aikana rentoutuu ja unohtaa arkiset murheet!


hyvät
+ ehyt ja laadukas palvelukokonaisuus
+ kauniit ja tunnelmalliset tilat
+ erinomainen, läsnäoleva palvelu
+ laadukkaat ja hyvin suunnitellut palvelut


huonot
- hieman arvokkaat hinnat
- spa-sana saattaa luoda mielikuvan yleisestä kylpylästä poreammeineen ja erikoissaunoineen. Siluetista ei siis löydy kylpylää, vaan jokainen voi tilata halutessaan erikseen kylvyn hoidon yhteydessä. Saunaa ei ole ollenkaan.



2 kommenttia: