perjantai 8. elokuuta 2014

Grillipizzaa

Kokeilimme ensimmäistä kertaa tehdä pizzaa grillissä. Mieheni hankki tarkoitusta varten pizzakiven, jonka päällä pizza paistui rapeaksi. Täytteinä oli tällä kertaa valkosipulilla terästetty tomattikastike, mozzarella, kirsikkatomatti, rucola, parmesan ja mieheni lemppari pekoni.




Käytössä myös ensikertaa unkarilaisen ystäväni lahjaksi antamat hauskat salaattiottimet.


Bongaa innokas apukokki pöydän alta.




Herkkua oli! Ensikerralla täytyy ottaa pizza aiemmin pois grillistä, koska se jatkaa kypsymistä vielä kiven päällä. Nyt lopputulos oli astetta liian rapsakka.

1 kommentti:

  1. Nam! Näyttää herkulliselta :) tuo pizzakivi on kyllä mahtava keksintö! Meidän halkesi jo joku vuosi sitten ja vieläkään ei olla saatu hankituksi uutta...

    VastaaPoista