maanantai 24. maaliskuuta 2014

Hoitopöytä

Emme ostaneet varsinaista hoitopöytää vauvoille, vaan sen asemaa hoitaa kodinhoitohuoneen taso. Pesukone löytyy näppärästi vierestä, mutta pesupaikka on muutaman askeleen päässä kylpyhuoneen puolella. Meillä on molemmille vauvoille hoitoalustat, mutta katsotaan laitetaanko ne vierekkäin tasolle myöhemmin. Nyt pidän toistaiseksi upeaa babyshowereissani saamaa vaippakakkua vielä siinä paikalla.

Käden ulottuvilla on myös lipasto, jossa suurinosa vaatteista on viikkailtuna. Lipaston päälle laitoin jalkalampun, joka tuo pehmeää valoa alueelle. Voi olla toimivampi ratkaisu, jos vaipat täytyy vaihtaa yöllä, niin valo ei tuo vauvoja täyteen vireystilaan. Käden ulottuvilta löytyy myös vaipparoskis.

Hoitotarvikkeita, joita olen hankkinut/ saanut:
pieniä pyyhkeitä
kylpypyyhkeet
harsoja
sinkkivoidetta
bepanthenia
vauvaöljyä
lämpömittari
amme
vauvaharja
vanupuikkoja
niistäjä
nukattomia, steriilejä puhdistuslappuja
kosteuspyyhkeitä
cuplaton tippoja
d-vitamiinitippoja
vaippoja

Jonkun kivan lelun voisi vielä pistää roikkumaan tason yläpuolelle, mutta näillä näkymin räikeää neuvolasta saatavaa hymynaamaa en halua laittaa hoitoalustan viereen. Vauvat voivat sen sijaan katsella äidin (tai isän) hymynaamaa vaipanvaihdon aikana.


2 kommenttia:

  1. Jokos vauvat syntyivät?

    VastaaPoista
  2. Kyllä :-)! Vauvat syntyivät 25.3.2014. Kiitos viestistäsi ja, että kyselit perään. Tässä on meinannut blogin päivitys jäädä, mutta nyt yritän päästä kirjoittamaan tänne useammin. Päivät vaan menee niin nopeasti :-D.

    VastaaPoista