tiistai 18. maaliskuuta 2014

Neljän ladyn dinneri

Minulle ja kolmelle ystävälleni on muodostunut todella kiva rutiini dinnereiden järjestämisestä. Vuorotellen toimimme emäntänä ja tarjoamme toisillemme suunnittelemamme menun ja siihen sopivat juomat. Olemme jatkaneet tätä perinnettä jo kohta vuoden verran, suunnilleen joka kuukausi. On ihan mahtavaa vuorotellen päästä emännöimään toisille tai istua itse valmiiseen pöytään herkkupatojen ääreen. Parasta ovat kuitenkin hersyvät keskustelut kaikesta päivänpolttavasta ja rempseät naurut siihen päälle.

Eilen olimme Rouva S:n vieraana Töölössä. Hän tarjosi meille maukkaan valkosipulilla höystetyn illallisen. (Valkosipulin taidokas käyttö huomattiin myös kotona välittömästi :-)). Tämä on nyt viimeinen kerta kun Rouva S. emännöi Töölössä, koska heidän antama ostotarjous Tuusulan kodista on hyväksytty ja S. miehineen muuttaa kesäkuussa uuteen ihanaan kotiin. Näin se vaan näyttää menevän, että kaikki läheisimmät ystävät ovat siirtyneet pikkuhiljaa pois kantakaupungista lähiöihin ja kehyskuntiin. Minä ja mieheni vaan taisimme lähteä kaikkein kauimmaksi…

Illan aikana maljan kohottamisen arvoisia asioita tulevien asuntokauppojen lisäksi olivat Neiti J:n uusi työ ja minulle varattu sektioaika. Myöhäänhän siinä taas meni - olin kotona puoli kahdelta. Tällaiset hetket ystävien kanssa antavat niin paljon energiaa! Kiitos, että olette olemassa <3!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti