sunnuntai 23. maaliskuuta 2014

Keittiön kaapit kuntoon

Sadepäivän ratoksi otin yhden ikuisuusprojektin työn alle - keittiön kaappejen järjestelyn. Erityisesti maustelaatikko kaipasi pientä organisointia. Muuton jälkeen (josta on jo yli 1,5 vuotta) maustelaatikon toisella laidalla olivat tyhjät maustepurkit, jotka tyhjensin ja pesin silloin aikoinani muuton yhteydessä. Toisella laidalla olivat sitten kaaosmaisesti kasautuneet, puoliksi auki olevat maustepussit, joista ripotteli maustevanoja ympäri laatikkoa.

Hienosti sain Emiraateista aikoinani roudaamani maustepurkit täytettyä ja kylkeen liimasin Dymolla kirjoittamani nimitunnisteet. Harmittelin vain, että nyt esim. Granitissa myynnissä oleva Dymo tekee miljoona kertaa hienompaa kohojälkeä, jolla voisi myös tehdä esimerkiksi tekstejä kortteihin tai paketteihin. Ehkä joudun ostamaan vielä sen ja annan omani eteenpäin, vaikka äidille… Mm. täällä pieni seikkailu blogissa on ollut tämä perinteisempi kohokirjoitin käytössä http://www.lily.fi/blogit/pieni-seikkailu/dymo-tuli-taloon

Kaapit on nyt järjestyksessä ja keittiössä leijailee pöllyttelyjen jäljiltä mausteinen tuoksu, kuin suoraan marokon basaareista :-)!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti