keskiviikko 19. maaliskuuta 2014

Kirppiskärppänä

Tänään olin ystäväni Jonnan ja hänen puolivuotiaan tyttären Lilyn kanssa kirppiskierroksella. Jonna on oikea expertti pääkaupunkiseudun kirppistarjonnan suhteen ja halusin hänet oppaakseni, erityisesti kartoittamaan lastenkirppistarjontaa. Kiersimme kolme eri paikkaa, koska aika ja voimat eivät tällä kertaa riittäneet pidemmälle. Jatketaan sitten taas toisena kertana listaa eteenpäin.

Kävimme Vantaan Rekolassa Villa Lyhdyssä, joka on lastentarvikekirpputori. Paikka oli kivan viihtyisä. Myynnissä oli myös sisustustavaraa ja kirppiksen yhteydessä oli toimi pieni kahvila. http://www.villalyhty.fi/index.html

Rekolasta suuntasimme Korson Sun kirppikselle ja sieltä Keravan Oliverin kirppikselle. Sun ja Oliver olivat isompia yleiskirppiksiä. Oliverin yhteydessä on myös kiva sisustusmyymälä Olivian pieni putiikki, jossa myydään maalaisromanttista ja tanskalaista sisustustavaraa ja huonekaluja. Olivian pienestä putiikista löysin etsimäni lasisen, jalallisen kakkukuvun, johon saan kauniisti tarjolle kahvileivät ja muut tarjottavat. http://sunkirppis.fi http://www.oliverinkirppis.fi

Seuraaville kerroille jäi vielä monta monta lastenkirppistä:

Jane, Vantaan Kaivokselassa http://www.kirpputorijane.fi
Piilo, Vuosaaressa http://www.piilokirppis.fi
Pallokala Poks, Pikku Huopalahdessa https://www.facebook.com/Pallokalapoks
Hippula, Käpylässä http://www.hippulashop.fi
Vekarakirppis, Kumpulassa http://www.vekarakirppis.fi
Murula, Tuusulan Hyrylässä https://www.facebook.com/omamuru
Nella ja Nuttu, Espoon Olarissa http://www.lastenkirpputori.fi

Kiitos Jonna opastuksesta ja seurasta! Näistä paikoista saadaan tulevaisuudessa lapsille kivaa ja edullista käyttötavaraa :-).Tässä lopullinen saaliini tältä päivältä. Vauvanvaatemakuni ja suosimani värit on hyvin huomattavissa tästä. Pidän vaaleista, hempeistä väreistä ja en halua retroprinttejä tms.  
2 kommenttia:

  1. Kiva postaus! Tästä tulikin mieleeni, että en olekaan käynyt tuolla Sun kirppiksellä pariin vuoteen. Pitääpä käydä joku päivä, jos ajellaan lähistöllä. Kirppis Jane sekä Nella ja Nuttu on myös uusia tuttavuuksia noista mitkä vielä ovat toiminnassa :)

    VastaaPoista
  2. Se Sun on kyllä kiva, kun se on niin iso. En varmasti ole sieltä ikinä poistunut tyhjin käsin :-)...

    VastaaPoista