lauantai 22. maaliskuuta 2014

Raskausarpia

38 rv alkoi juuri ja olen todella tyytyväinen, että olen onnistunut (ainakin toistaiseksi) välttämään ei toivotut raskausarvet. Olen kyllä rasvannut koko keskivartaloani ja rintojani ahkerasti jo raskausviikolta 14 asti.

Sain aluksi ystävältä kookosöljyä, jota käytin viikon tai kaksi. Kyllästyin kuitenkin tuotteen hajuun ja siihen, ettei se imeytynyt kovinkaan hyvin. Kokeilin myös Bio Oilia hetken, mutta samoista syistä - tuoksu ja imeytymättömyys, luovuin tuotteen käytöstä.

Todella ihana tuote on kuitenkin ollut yhdysvaltalaisen Medicalian Strechmark guard cream, jonka koostumus on hyvä, tuoksu miellyttävä ja se on todella riittoisaa. Olen käyttänyt kohta kaksi 150ml tuubia. Tuote on hieman hintava, mutta arvettomuuden arvoinen. Suomessa Medicaliaa myy esim. Siluetti Spa http://www.siluettispa.fi/scripts/DBMNet.dll?Page?Name=TUOTTEET_MEDICALIA&LANGUAGE=0&EMN=SPAPUU_UUSI&EMIID=43519 ja apteekkishop http://www.apteekkishop.fi/MEDI-HEAL-Stretchmark-Guard-Cream-150-ml Tuote vaalentaa myös jo aiemmin syntyneitä raskausarpia. Suosittelen :-)!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti