perjantai 25. heinäkuuta 2014

Aurinkoinen päivä Tallinnassa

Kävimme eilen ystäväni kanssa Tallinnassa päiväristeilyllä. Halusin tällä tavoin palkita kovan työn vauvojen ristiäisten järjestelyissä tehnyttä ystävääni. Tyttöjen isä jäi kotiin hoitamaan vauvoja ensimmäistä kertaa pidemmäksi aikaa - ihan koko päiväksi.

Aloitimme aamupäivän laivan brunssilla ja saimme rauhassa jutella ilman keskeytystä viimeisimmät kuulumiset. Brunssiaika meinasi loppua kesken, kun unohdimme höpötyksiltämme syödä.

Suuntasimme laivalta suoraan kauneushoitoihin, jotka olin varannut Bliss-nimiseen hoitolaan. Minulla ei ollut aiempaa kokemusta paikasta, mutta olimme molemmat todella tyytyväisiä hoitoihimme. Palvelu oli todella ystävällistä ja kosmetologit hoitivat meitä todella hyvin ja huolellisesti. Paikan sisustus ei ollut aivan houkuttelevimmasta päästä, mutta itselleni tärkeämpää on palvelu. Sain vielä hoidon jälkeen jäädä hoitohuoneeseen rauhassa pumppaamaan täydet rintani tyhjäksi. Hoitola sijaitsi kätevästi lähellä Stockmannia ja aion käydä paikassa tulevaisuudessa uudelleenkin. http://www.bliss.ee/ENG

Meillä oli vielä pari tuntia aikaa, ennenkuin täytyi kiirehtiä laivalle ja suuntasimme ratikalla Telliskivi-kompleksia kohti. Ystäväni oli kuullut hyvää siellä sijaitsevasta F hoone ravintolasta. Telliskiven alue on melko ränsistynyttä ja näyttää neuvostoaikaiselle, vaikka matkaa satamasta ja vanhasta kaupungista ei ole kuin muutaman ratikkapysäkin verran. Siellä vanhalle tehdasalueelle on rakennettu tiloja pienille liikkeille ja ravintoloille. Löysimme todella kivan Home Art sisustuskaupan ja muita mielenkiintoisia putiikkeja. Kuitenkaan aika ei riittänyt kuin nopeaan kierrokseen alueella ja täytyykin palata sinne ehdottomasti uudelleen tulevaisuudessa. http://telliskivi.eu/et/

Söimme kevyen dinnerin F hoone ravintolassa, joka oli todella kivasti sisutettu ja tilassa oli hyvä tunnelma. Henkilökunta oli todella ystävällistä ja ruoka maukasta. Harmi, että jouduimme lähtemään niin pian jatkamaan. Ravintolassa olisi helposti viihtynyt useamman tunninkin.

Tulin laivalla yksin takaisin Helsinkiin, koska ystäväni jäi viettämään viikonloppua Tallinnaan siellä asuvan ystävänsä kanssa. Ilma oli mitä mainioin laivan kannella istuskeluun ja lehtien lueskeluun. En ole tainut olla niin pitkään yksin sitten lasten syntymän, joten oli ihanaa vain olla ja tuijotella merelle.

Todella, todella onnistunut päivä! Olen hyvin ylpeä miehestäni, joka oli pärjännyt hienosti tyttöjen kanssa. Myös heillä oli ollut mukava päivä ja syötötkin samanaikaisesti pullolla olivat menneet hyvin. Minä sain paljon energiaa, inspiraatiota ja kauniimmat varpaat - nyt äiti jaksaa taas :-)!Ei kommentteja:

Lähetä kommentti