tiistai 22. heinäkuuta 2014

Lomaviikko mökillä

Vietimme aivan ihanan, rentouttavan ja lämpimän kesälomaviikon mökillä. Myös vanhempani olivat lomalla, joten vauvat saivat nauttia samalla kertaa isovanhempien seurasta. Vietimme myös aikaa tyttöjen enon, isomummin, serkkujen ja tädin kanssa. 

Saunoimme rantasaunassa, uimme järvessä (paitsi minä rintatulehduksen pelossa :-X), söimme todella hyvin, köllöttelimme laiturilla, kävimme mustikassa ja otimme rennosti. Oli kiva istua valmiiseen ruokapöytään ja valmiiksi lämmitettyyn saunaan. Ella oppi viikon aikana kääntymään selältä mahalleen, mutta unohtikin sen sitten uudelleen. Alisa ei ottanut stressiä kääntymisestä, mutta haki jo polvia alleen konttausasentoon mahalla ollessaan.

Koiramme juoksivat pitkin metsiä ja uivat paljon. Länsiylämaanterrieri Luca oppi uimaan paremmin ja olikin yllättäen melkein innokkaampi uimari, kun ikääntyvä labbis Ricardo. Äidin kääpiövillakoira, joka on ollut todella stressaantunut lasten seurassa, oppi jo vähän rentoutumaan ja tottui vauvoihin.

Olen todella onnellinen, että meillä on niin kiva lomanviettopaikka, jonne voi aina mennä ja tuntea olonsa hyväksi. Siellä olemme viettäneet mukavia hetkiä jo vuodesta -85 ja paikka tulee varmati olemaan tärkeä tulevaisuudessa myös tytöille.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti