torstai 3. syyskuuta 2015

Kesämuistoja - mökkeilyä

Meidän perheen yhteinen kesäloma kesti siis ruhtinaalliset kolme kuukautta tänä vuonna miehen ollessa hetkisen työttömänä ja minun hoitovapaan ansiosta. Luovuimme ulkomaanmatkasuunnitelmista, koska ylimääräistä rahaa ei nyt liiemmin ole ja miestäni hirvittää vieläkin pidempi lentomatka tyttöjen kanssa hieman haasteellisten talvella tehtyjen Alicanten lentojen jälkeen. Onneksi meidän vanhempien mökki tarjoaa mukavat puitteet lomailuun ja tytötkin ovat taas alkaneet nukkua paremmin myös kodin ulkopuolella.Vietimme kolmessa osassa, yhteensä reilun kuukauden mökkimaisemissa. Viimeisellä kerralla elokuun lopussa ilmat todella suosivat ja saimme nauttia aurinkoisista hellepäivistä reilun viikon. Tytöt uivat järvessä, marjastivat mustikoita metsässä, tapasivat sukulaisia, viettivät aikaa isovanhempien kanssa, nostivat isomummin kanssa perunaa, leipoivat pullaa, veneilivät, herkuttelivat ja tietysti ihmettelivät ympärillä olevaa luontoa.

Ihania kesälomamuistoja rakkaiden ihmisten kanssa <3!

4 kommenttia:

 1. Oi mikä aarre teidän isomummi on, näyttää on molemminpuolin onnellisilta hetkiltä <3!

  Onnea miehellesi uusista töistä, mahtavaa että kaikki järjestyi parhain päin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oikeassa olet Erika-Maria :-)! Minun mummini on aivan ihana, positiivinen ja valovoimainen tapaus. Hän osaa todella nauttia ja iloita elämän pienistä hetkistä. Olen todella kiitollinen, että myös omat tyttöni pääsevät kokemaan yhteisiä hetkiä hänen kanssaan.

   Kiitos paljon onnitteluista! Olemme kaikki todella onnellisia ja huojentuneita asiasta :-)!!

   Poista
 2. Onko mummolla myös dysmelia niinkuin toisella tytöllä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei :-)! Tarkasti huomattu. Mummiltani puuttuu oikean käden sormet, jotka hän menetti 17-vuotiaana tapaturmaisesti työssään. Hän on joutunut käymään erilaisen ja haastavamman sopeutumisprosessin opetellessaan elämään ilman kättä, joka hänellä jo koko lapsuuden oli ollut. Dysmeliasta ei siis ole kyse hänen kohdallaan, mutta hän toimii loistavana esikuvana Ellalle.

   Poista