torstai 24. syyskuuta 2015

Olohuone pukeutuu syksyyn

Moni teistä on jo varmasti ottanut iltojen pimentyessä ja viiletessä esiin syksyyn kuuluvat ihanat tunnelman luojat: kynttilät, lämpimät villasukat, pehmeät torkkupeitot ja -tyynyt. Minullekin iski syysfiilistelyn tarve ja korjasin kesätyynyjä jo kaappeihin. Meidän porontalja oli kesätauolla varastossa ja toin sen sohvanpäälle viime viikolla.

Löysin olohuoneen pöydälle kirpparilta kakkujalan eurolla, jossa kynttilät pääsevät kivasti esille. Kirpparilta löytyi myös pari euron villapaitaa, joista ajattelin ommella talviset koristetyynynpäälliset.
Tyttöjen päiväuniaikaan tein viimeinkin kauan odotetun siirron ja kaivoin myös kaapista miehen siskolta lainassa olevan järkkärikameran. Se on odotellut kaapissa siis viime keväästä lähtien! Jotenkin olin ajatellut, että minun täytyy olla todella perillä sen käytöstä ennenkuin voin koskea koko laitteeseen. Suunnittelin lukevani manuaalin tai meneväni jollekin järkkärikurssille. Sitä päivää ei kuitenkaan tähän mennessä tullut, joten päätin ottaa kameran esiin ja aloittaa kokeilemalla.

En tiedä siis mitään järkkärin käytöstä, mutta mahtava naapurini on luvannut lähteä kanssani syysretkelle kuvailemaan ja samalla opettelemaan järkkärin perustoimintoja. Odotan innolla retkeämme, mutta sitä ennen jatkan harjoittelua omillani.

Loppuun vielä Alisan ja Ellan lempiviltti, jonka alla on mukavaa heräillä rauhassa uuteen päivään. (Kuvat otettu omalla kameralla. Huomaatteko eron ;-)?)Ei kommentteja:

Lähetä kommentti