keskiviikko 9. syyskuuta 2015

Yhdessä ikuisesti

Eilen oli kolmas hääpäivämme, jota emme sen kummemmin vielä juhlistaneet. Saamme ensi viikolla yhden yön vapaan tytöistä ja vietämme sitten rauhassa kahdenkeskeistä aikaa. Suunnitelmat ovat vielä hieman auki, mutta todennäköisesti suuntaamme Tallinnaan. Valmistin kuitenkin miehelleni edellisenä iltana yllätykseksi hänen suosikkiaamiaisensa pekonia ja munakokkelia. Jätin hänelle viestin aamiaisesta jääkaapin oveen, jotta hän tajuaisi aamiaisboxiyllätyksen klo 03.45 aamulla töihin herätessään. Boxin kylkeen liitin myös rakkauskirjeen hääpäivän kunniaksi.

Nykyään avioliiton solmiminen ei ole enää kovinkaan suosittu tapa sitoutua ja suurin osa meidän ystäväpariskunnistamme ei ole naimisissa. Kuitenkin minulle avioliitto merkitsee enemmän, kuin etukäteen osasin odottaa. Mennyt avioliittovuosi on ollut meille haastava ja jopa myrskyisä aika ajoin. Kuitenkin avioliittolupaus ja liittoa solmittaessa tehdyt valat ovat kantaneet huonoina hetkinä ja rohkaisseet katsomaan eteenpäin. Olen mielettömän onnellinen, että saamme edelleen kulkea kohti yhteistä tulevaisuutta. Haasteita varmasti riittää edelleen tulevina kuukausina ja vuosina lasten ollessa pieniä, mutta toivottavasti osaamme ratkaista ristiriidat yhdessä, löydämme kahdenkeskeistä aikaa ja osaamme ottaa huomioon toistemme tarpeet. 


6 kommenttia:

  1. Paljon onnea! :) Hienoa, kun pääsette viettämään kahdenkeskistä aikaa! Jos suuntaatte Tallinnaan, suosittelen ehdottomasti Restoran Noaa, ihan mielettömän ihana ravintola! Ja mun on pitänyt jo useampaan postaukseen kommentoida, kuinka kiva taas lukea teidän kuulumisia! Harmillisesti usein vaan se kommentointi jää...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Paula ja kiitos vinkistä! Ihastelinkin paikkaa, kun kerroit siitä blogissasi, mutta niinkuin sanoit - kommentointi harmillisesti jää :-o. Melko todennäköisesti hurautamme taxilla sinne merenrantaan, niin kivalle se paikka vaikutti :-).

      Poista
  2. Paljon onnea hääpäivän johdosta ja rakkautta elämäänne! <3

    VastaaPoista