perjantai 9. tammikuuta 2015

5:2 Osaviikkopaasto - Viikko 1

Aloitin osaviikkopaaston tällä viikolla, josta kerroinkin jo täällä. Ensimmäiset paastopäivät on nyt takana päin, jotka pyrin pitämään maanantaisin ja torstaisin. Paastopäivät menivät ongelmitta ja mitään ylitsepääsemätöntä näläntunnetta ei päässyt tulemaan. En jumpannut kumpanakaan päivänä, mutta ensi viikolla suunnittelin myös Shabam tuntia maanantaille ja ehkä Attack tuntia torstaille.


Olen innokas makealla herkuttelija ja pyrin nyt samalla välttämään normipäivinä valkoista sokeria. Tulen kokeilemaan erilaisia parempia vaihtoehtoja herkutteluun ja kirjoittelen niistä myös tänne blogiin.

Ekalla viikolla mentiin vielä ruokien suhteen aika tylsällä linjalla, mutta ensi viikolla pyrin jo panostamaan enemmän ruoan laatuun ja makuun. Jaan 500 kcal kolmelle aterialle: aamiainen, päivällinen ja iltapala. Aloitan päivän runsaalla veden juonnilla ja syön aamiaisen vasta noin yhdetoista aikaan. 

Maanantai Aamupala: kaurapuuro+mustikat ja kahvi 170 kcal
Päivällinen: tomaattipussikeitto 70 kcal
Iltapala: rahka+banaanimansikkakeitto 200 kcal
Torstai
Aamupala: kaurapuuro+mustikat ja kahvi 170 kcal
Päivällinen: take away mustaherukka-rahkasmoothie 210 kcal
Iltapala: omena + tee 60 kcal
(Ystäväni tarjoilut (kuvassa toinen vasemmalta) vieraillessani hänen luonaan jätin syömättä, mutta jääkahvin kyllä uskalsin nauttia :-))

Join runsaasti vettä ja teetä/kahvia molempina päivinä. Haluaisin oppia juomaan terveellisempää vihreää teetä. Onko kenelläkään suositella omaa suosikkimerkkiä?

Nyt lähden kokeilemaan uutta kookospalloreseptiä… Rentouttavaa viikonloppua <3!  



2 kommenttia:

  1. http://www.lipton.com.au/product/detail/685164/green-orange-mandarin-tea
    Tuo kuuluu omiin suosikkeihin, ystävänikin, kuka ei vihreästä teestä pidä sen kitkeryyden takia, kehui maistettuaan.

    VastaaPoista
  2. Kiitos kommentista ja vinkistä :-)! Laitan heti ostoslistalle, niin pääsen testaamaan jo huomenna, kun on paastopäivä...

    VastaaPoista