perjantai 23. tammikuuta 2015

Home sweet home

Kotiuduimme eilen illalla kolmen yön minilomalta Alicantesta. Reissu oli kiva piristys, mutta myös aika rankka. Olimme perillä vain vähän aikaa ja tytöt olivat tosi itkuisia varsinkin menolennolla. Molemmat olisivat halunneet istua äidin sylissä ja kanssamatkustajat saivat kuunnella lennolla monta tuntia tyttöjen itkuisuutta. Onneksi viereiset matkustajat olivat auttavaisia ja myötätuntoisia meille.

Hotellivalinta oli todella onnistunut ja aurinkokin paistoi joka päivä kivasti. Kiertelimme kaupungilla, kävelimme rannalla ja teimme ostoksia lähinnä tytöille.

Oli aivan mahtavaa kuitenkin päästä takaisin kotiin ja nyt taas osaa arvostaa vaivatonta arkea omassa kodissa. Minulla oli muutama reissu meille suunniteltuna tälle keväälle, mutta saa nähdä saanko houkuteltua isämiehen enää vähään aikaan meidän mukaan reissuun ;-). 


Tänään on pyykkikone laulanut ja tytöt on nukkuneet superpitkät päiväunet. Ystäviltä viime viikolla saadut keväiset kukat on vieläkin freesinä ja ilahduttaa kotiin palaajia.


Kirjoittelen myöhemmin meidän reissusta lisää… Nyt leppoisaa viikonloppua kaikille <3!


2 kommenttia:

  1. meillä kans oli raskas loma kun tyttö oli just vuoden... myöhemmin helpottaa :)

    VastaaPoista
  2. Moikka :-)! Kiitos kannustavasta kommentista!

    Nyt varmasti on vähän vaikea vaihe, kun tytöt ei vielä kävele itse, joten heitä ei viitsi päästää ryömimään ihan joka paikkaan. Kuitenkin pelkkä vaunuissa istuminen on heidän mielestä tylsää.

    VastaaPoista