keskiviikko 7. tammikuuta 2015

Tyttöjen toivelahja - valkoiset taaperokärryt

Toivoin tyttöjen puolesta joululahjaksi taaperokärryjä. Olen hieman rajoittunut värimaailman suhteen - valkoinen, beige, harmaa miellyttää eniten. Kyllä meillä toki jotain värillisiäkin leluja toki löytyy, mutta jos saan valita niin valitsen aina vaaleammat vaihtoehdot. Sellaisia minun silmään sopivia taaperokärryjä ei siis suoraan ainakaan helposti Suomen lelukaupoissa tule vastaan. 

Googlettamalla taaperokärryn löysin Pikkuinen sydän blogissa tuunatut kärryt, joiden ulkonäöstä tykkäsin. Äitini maalasi antamieni ohjeiden mukaan käytettynä ostamansa Brion punaiset kärryt ja niistä tuli tosi kivat!


Yllätyksenä näppärä äitini oli tehnyt eri muotoisia palikoita, jotka hän oli myös maalannut harmoonisin sävyin makuni tietäen. Suunnitelmissa on, että myöhemmin maalaamme niiden kylkeen sabluunalla kuvioita tai kirjaimia.


Kiitos Memmi <3!


Onko jollakin antaa vinkkiä muovisten pyörien maalaamiseen? Nyt ne on maalattu samalla sisustusmaalilla, kun puinen runko. Maali kuitenkin irtoaa heti, kun joku terävä osuu siihen. Mikä maali kestäisi kolhut ja naarmut muovipinnassa?

4 kommenttia:

 1. Kauniit kärryt! Mä oon myös tehnyt palikoita, jotka maalasin valkoiseksi ja sabluunalla kirjaimia hopeisella maalilla. Voisinkin laitella blogiin kuvia! :) eikös oo jotain kumimaalia olemassa, mikä pitäisi olla jotenkin joustava kuivuttuaan. Voisiko sellainen käydä noihin renkaisiin?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Paula :-)! Sä oot kyllä niin aikaansaava! Laitahan blogiin kuvia niistä palikoista, niin saan vähän inspistä :-)!

   Kiitos kumimaalivinkistä - ihan uusi tuttavuus mulle. Ainakin Bilteman sivuilta löytyi ja kuvauksen perusteella sopii just vanteisiin ja kestää kovan kulutuksen ja sään kuin sään.

   Poista
 2. Ihanat kärryt :). Täällä on kans yksi valkoinen-fani, joten kiitos vinkistä. Josko tämä mammakin tuunaisi pikkuiselle omat kärryt :)!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Erika-Maria :-)! Haasteena on tosiaan niiden pyörien maalaus, mutta täytyy vain varata tuota kumimaalia, että saa kestävän lopputuloksen. Mukavia tuunauksia ;-)!

   Löysin muuten Vaasalaisesta Amalia Inspiration likkeestä myös kivat valkoiset kärryt, jos päätätkin hankkia valmiina… Käy kurkkaamassa http://www.amalia-inspiration.fi/fi/lelut/1000-pumpkin-taaperokarry-.html

   Poista