perjantai 16. tammikuuta 2015

5:2 Osaviikkopaasto - viikko 2

Viikko on ollut melko haastava, koska tyttöjen unirytmit ovat olleet hukassa ja aiheuttaneet valvomista myös äidille. Lisäksi yli 1,5 vuotta poissa olleet menkat alkoivat, joka toi yllättävää tunnekirjoa viikkoon :-/. Nälkä on kurninut paastopäivinä ja sokeria on ollut kova ikävä. Onneksi kuitenkin tulostakin on tullut puolentoista viikon aikana, joka motivoi jatkamaan.

Maanantai
Aamiainen: kaurapuuro + mansikoita ja vadelmia 160 kcal
Päivällinen: jauhelihakeitto 150 kcal
Iltapala: rahkaa + mangososetta 200 kcal

Jaoin päivän 500 kcal jälleen kolmelle ruoalle. Kävin tanssahtelemassa Shabamissä maanantaina, joka ei tuntunut yhtään liian rankalle liikuntamuodolle paastopäivän iltana. Torstaina meillä oli tyttöjen kummitädit vieraina ja tarjosin myös heille vähäkalorisia tarjoiluita - samoja, joita söin itse päivän aikana. 

Torstai
Aamiainen: kaurapuuro + mustikat 170 kcal
Päivällinen: Tom Yam keitto 150 kcal
Iltapala: Tuoretta ananasta ja raakakookospallo 170 kcal

Pidän ensi viikon paastopäivät maanantaina ja perjantaina, koska olemme miehen synttärimatkalla maanantaista torstaihin. Tulen luultavasti syömään melko huolettomasti reissussa, joten saa nähdä miten painon putoamisen kanssa käy. Maanantai on matkustuspäivä, jolloin ei haittaa niin kauheasti vaikka joutuukin skarppaamaan ja miettimään syömisiä.

Viikonloppuna otetaan taas rennommin, kun on vieraitakin tulossa… Mukavaa viikonloppua <3!

Paino: -1,8kg
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti