keskiviikko 17. syyskuuta 2014

Aasialaista pikaruokaa

Tein eilen todella helppoa ja nopeaa possuwokkia, joka on myös melko kevyttä syötävää. Löysin ohjeen K-kauppojen Pirkka-ruokalehtisestä ja muuntelin hieman reseptiä. Todella maukasta tuli ja aikaa meni ehkä noin 7 minuttia!


Nopea Possuwokki

300g rypsiporsas filesuikaleita + wasabia  tuomaan makua
1 limen mehu + raastettu kuori
2 rkl seesamöljyä
5 rkl seesamin siemeniä
450g kiinalaisia wokvihanneksia (pakaste)
4 porkkanaa
3 rkl chilikastiketta
3 tl tuoretta inkivääriä raastettuna
1 dl korianteria



2 kommenttia:

  1. Blogiasi on mukava lukea! Mielenkiintoista elämää ja kuvat ovat herkullisia, nam! :)

    VastaaPoista
  2. Kiitos kivasta kommentista :-)! Mukavaa syksyä!

    VastaaPoista