sunnuntai 28. syyskuuta 2014

Päivän tärkein ateria

Meillä on tapana tehdä kunnon herkkuaamiainen aina vapaapäivinä. Siihen kuuluu vaihtelevasti kaurapuuroa, luonnonjogurttia ja marjoja, smoothieta, karjalanpiirakoita, croisantteja, sämpylöitä, hedelmäsalaattia, mysliä, tuoreita marjoja, pekonia, munakokkelia ja tietysti kahvia. Sillä pärjääkin sitten hyvin pitkälle iltapäivään.

Olemme antaneet tytöille jo kaurapuuroa aamuisin ja se alkaa maistua heille ihan hyvin. Saamme myös äitini tuunaamat syöttötuolit kotiimme ensi viikolla, joten seuraavilla aamiaisilla sitten istumme nelistään saman pöydän ääressä <3 <3 <3! Olen lueskellut minulle uutta kivaa Meanwhile in Longfield-blogia, jonka löysin viikonloppuna. Blogissa on mm. kivoja reseptejä, sekä todella kattava brunssiarvostelulistaus lähinnä pääkaupunkiseudun ravintoloista. Muutamat paikat ovat tuttuja ja testattuja ennestään, mutta todella monessa uudessa paikkassa olisi kiva käydä herkuttelemassa brunssilla. 


Kävimme tyttöjen kummitädin kanssa lauantaina Tuomarinkylän Country Whitessa ostoksilla. Ostin Lexingtonin mukit kyläpaikkaan viemisiksi ja täydensin myös omaa mukivalikoimaa samoilla beigeillä mukeilla. Mukit ovat ihanan isot, tukevat ja kauniit - siis täydelliset aamukahvimukit! Country Whitessa on niin paljon kaikkea ihanaa ja niin hyvä palvelu!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti