keskiviikko 24. syyskuuta 2014

Syksyinen Savo

Vietimme tyttöjen kanssa vajaan viikon meidän mökillä, sekä vanhempieni luona Kuopiossa. Tytöt saivat viettää aikaa isovanhempien, isotätejen ja enonsa kanssa. Viikon aikana ilma kylmeni rajusti hetkessä ja ensilumi satoi maahan.  
Vanhempani olivat rakentaneet rantasaunalle hienon terassin laajennuksen ja asentaneet paljun sen yhteyteen. Kävimme tyttöjen, äitini ja mummini kanssa testaamassa paljua ja tytöt potkuttelivat ihanan lämmintä vettä innoissaan. He nauttivat vedestä niin kovasti, että täytyy vielä miettiä, jos vauvauinnille löytyisi tilaa kalenterista.


Pikkuveljeni salibandy-joukkueella oli kauden aloituspeli Kuopiohallissa, jossa tytötkin jaksoivat hienosti seurata kummienon ottelua, ainakin ekan erän. Ihmettelen kovasti, miten hienosti vauvat istuivat kaukaloissaan rauhallisina, vaikka ympärillä huudettiin ja taputettiin todella kovasti. On ne vaan niin ihania tyttöjä! Ja tulihan se voitto jännittävän pelin päätteeksi jatkoajalla!


Keittelin serkulta saaduista omenoista tytöille omenasosetta ja aikuisille tein omenapiirakkaa.Äitini oli hommannut tytöille hyppykiikun, joka oli tosi mieluinen heille. Saimme hyvät naurut tyttöjen tepsuttelua katsoessa. On niistä vaan kasvanut jo isoja tyttöjä! Ei kommentteja:

Lähetä kommentti