sunnuntai 7. syyskuuta 2014

New England road trip - Day 5

Viimeisen ajopäivän aamu valkeni Provincetownista, josta ajamme päivän aikana Bostoniin. Aamu käynnistyi parhaalla mahdollisella tavalla eli juoksulenkillä rannalla. Matkalla räpsin myös kuvia puhelimellani. Olin varmaan hassu näky hölkätessä puoli seiskalta pääkatua pitkin ja räpsiessäni samalla  kuvia kaikesta mahdollisesta ympärilläni typerä hymy kasvoilla.

Lopuksi vielä muutama punnerrus ja täydellinen päivänaloitus oli siinä! Merentuoksu, auringonnousu, hyvä treenimusiikki ja syke - niin täydellistä :-)!!!

Kävimme miehen kanssa vielä hotellin brekulla ennen tyttöjen heräämistä. Aamiainen oli todella herkullista - reissun paras aamiainen. 

Voin suositella Harbour Hotellia kaikille - hyvä palvelu, maukas ruoka ja hyvä sijainti. 

Kävimme vielä kävelyllä Provincetownin pääkadulla, jossa oli puolen päivän aikaan kunnon hulina. Tunnelma oli hilpeä ja värikäs ja suurinosa matkailijoista oli miespareja, mutta myös lapsiperheitä näkyi. Provincetown onkin suosittu valasristeilyiden lähtöpaikka. Harmittaa, että emme ehtineet valaita bongaamaan, mutta tytöille se on kokemuksena varmasti kiva myöhemmin. Täytyy siis tulla takaisin!


Ajoimme Bostoniin melko sukkelaan ja olimme hotellilla hyvissä ajoin. Olimme valinneet hotelliksi Hilton Loganin, josta oli lyhyt matka palauttaa vuokra-auto lentokentän toimipisteeseen ja ottaa paluulento takaisin Suomeen seuraavana iltana. Loganin lentokenttä sijaitsee mukavan lähellä Bostonin keskustaa, jonne pääsee metrolla kätevästi muutamassa minuutissa.

Ensimmäistä kertaa koko reissun aikana meillä oli valmiiksi kaksi vauvansänkyä huoneessa odottamassa. Olin laittanut varausvaiheessa saman pyynnön joka motelliin/ hotelliin, mutta vain Hiltonissa tämä pyyntö toimi. Hilton <3
2 kommenttia:

  1. Oon lukenut nyt kerralla useamman reissupäivän postaukset.. Vitsi miten paljon ootte ehtiny näkemään yhtä sun toista. Ja tytötkin tyytyväisinä reissanneet :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tytöt oli kyllä niin hyvää matkaseuraa ja jaksoivat hienosti aikaerosta ja pitkästä matkasta huolimatta! Aikaa olis vaan saanut olla ainakin viikko enemmän. Nyt reissutahti oli kuin japanilaisella turistilla :-D

      Poista