torstai 18. syyskuuta 2014

Piiri pienenee


Kokoonnuimme vielä kerran toukkapiirimme kanssa meille ennenkuin yksi vauvoista perheineen muutti Rovaniemelle. Piiristämme lähti jo aiemmin kesällä yksi vauva Poriin, joten ryhmämme käy entistä pienemmäksi. Onneksi on Facebook ja olemme perustaneet sinne meille oman ryhmän, jossa voimme kätevästi vaihtaa kuulumisia.

Emme tunteneet toisiamme ennestään ja tavatessammekin puheet pyörivät pitkälti vauvojen ympärillä. Jäähyväisten sanominen on kuitenkin haikeaa, koska olemme jakaneet yhdessä yhden tärkeimmän ja koskettavimman elämänvaiheen. 
Muuttavan perheen äiti oli vielä pakkaamispuuhien keskellä ehtinyt virkkaamaan itse kaikille vauvoille muistoksi ihanat Angry bird-hahmot. Todella ihana yllätys ja noin hienot kädentaidot ja viitseliäisyys saavat minut taas sanattomaksi - wau!
Meillä oli puhetta, että viimeistään vauvojen yksi vuotissyntymäpäivien aikaan kokoonnumme taas yhteen koko alkuperäisellä porukalla. Paikkakunnalle jäävien kanssa tulemmekin tapaamaan melko tiiviisti ainakin yhteisten harrastusten parissa - Ella ja Alisa käyvät tänä syksynä muskarissa ja vauvatanssissa. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti