sunnuntai 13. syyskuuta 2015

SnadiStadi

Meillä oli viime viikonloppuna tapaaminen dysmelialasten perheiden kanssa Ruoholahden SnadiStadissa. Oli mukavaa tavata muita eri-ikäisiä lapsia, joilla on myös jonkunasteinen synnynnäinen kehityshäiriö, kuten meidän Ellalla. Kaikista ihaninta oli kuitenkin seurata meidän intopiukeana touhuavaa kaksikkoa kaiken mielenkiintoisen keskellä. Emme ole vielä montaa kertaa käyneet SnadiStadin kaltaisissa sisähupipuistoissa. Tytöt vasta alkavat nyt olla sellaisessa iässä, että touhuamisesta saa enemmän irti. Ainut aiempi kokemuksemme liittyy tyttöjen kummitätien järjestämään seikkailupäivään Sörnäisten Murulandiassa, kun tytöt olivat 10kk iässä.




SnadiStadi löytyy helposti Kauppakeskus Ruoholahden -5 pohjakerroksesta. Tilat olivat avarat ja siistit. Puuhapaikkoja oli myös jaettu vähän ikäryhmien mukaan, joka oli kiva juttu. Tytöt viihtyivät alle 4-vuotiaiden puolella mm. trampoliinilla pomppimista harjoitellen, kiipeillen, liukumäkeä laskien ja pallomeressä kahlaten. Koko alueen halki menee polkuautorata, jossa oli hetkittäin kunnon liikenneruuhka isompien lapsien kaahaillessa  autoillaan. Hupipuistossa oli kahvila, josta sai myös pientä syötävää.



Mikään ei ole mukavampaa, kuin seurata iloisena telmiviä lapsia. Tyttöjen silmät loistivat innostuksesta koko SnadiStadissa käynnin ajan. Tänne tullaan ehdottomasti uudelleen :-)!!!


2 kommenttia:

  1. Meidän on pitänyt myös kokeilla tätä tyttöjen kanssa, mutta ei olla vielä saatu aikaiseksi... Poika on käynyt jo monta kertaa hoplopissa ja huimalassa, mutta tytöt ei vielä kertaakaan, kiitos siis muistutuksesta! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Suosittelen :-)! Ei siis olla vielä mitään asiantuntijoita tällä saralla, mutta tytöt (ja vanhemmatkin) tykkäsivät kovasti. Veikkaan, että muutaman vuoden päästä ollaan kierretty jo kaikki mahdolliset huvittelupaikat Uudellamaalla ;-)...

      Poista