maanantai 10. marraskuuta 2014

Bus Burger - American Style Diner

Bongasin jo kuukausia sitten Meanwhile in Longfield blogista hauskan American Diner-tyyppisen hampurilaisravintolan Lahdesta, jonka erikoisuutena on ravintolaan kylkeen parkkeerattu vanha koulubussi, jonka sisällä voi myös ruokailla.


Eilen isäinpäiväruokailupaikkaa miettiessä Pika Kievari tuli mieleeni, koska mieheni on suuri hampurilaisten ja amerikkalaisten juttujen ystävä. Hyppäsimme siis nälkäisinä autoon ja suuntasimme Lahtea kohti.


Paikka sijaitsee aikalailla keskellä ei mitään, vanhalla huoltoasemalla, joka on sisustettu jenkkityyliin dineriksi. Ravintola on ollut tarjoilijan mukaan auki kohta kaksi vuotta. Ravintolatilat olivat melko pienet, mutta kesäaikaan lisätilaa löytyy myös ulkoterassilta. Monella muulla perheellä oli samat suunnitelmat, kuin meillä ja paikka oli tupaten täynnä sunnuntai-iltapäivänä.Saimme kuitenkin pöydän koulubussin sisältä, pienestä loossista, johon mahduimme tyttöjen turvakaukaloiden kanssa juuri ja juuri. Ruokalista oli houkutteleva ja mieheni tilasi tapansa mukaan vähän sitä ja tätä. Annosten pöytään saapuessa huomasimme, että pelkkä hampurilainen olisi jo riittänyt, niin valtavia annokset olivat!

Annokset olivat maukkaita ja ruokaa oli todellakin riittävästi. Ihan hauska ja erilainen ravintolakokemus, vaikka paikka oli hieman nuhruinen ja viihtyisyyttä vähensi myös kylmä lämpötila sisällä (pääovi oli kokoajan auki ja ehkä bussissa ei ollut lämmitystä) ja hieman ahtaat tilat.


Kannattiko ravintolan takia ajaa Lahteen asti? No ei välttämättä, mutta jos ravintola osuu reitille, niin  suosittelen poikkeamaan :-)!Hyvät
+ ruokalistalla monipuolinen valikoima hampurilaisia
+ maukkaat ja isot annokset
+ hauska ja erilainen ravintolamiljöö
+ hinta/laatusuhde

Huonot
- hieman nuhruiset ja ahtaat tilat
- viileä sisäilma

5 kommenttia:

 1. Onpas kiva lukea, että menitte paikan päälle! :) Bussi on tosiaan hieman ahdas (ja varmasti ainakin turvakaukalon kanssa). Ja tosiaan siellä on varmasti hieman viileä näin syksyisin, kesällä ei sitä ongelmaa ollut. :)

  VastaaPoista
 2. Ihana Huli! Oot mun idoli :-)! Sun "menovinkit" ja matkakertomukset on niin inspiroivia ja hauskoja puhumattakaan maukkaista resepteistä ja mitkä synttärit sulla oli! Wowow :-)!

  Teidän jalanjäljissä suunnattiin tosiaan Lahteen ja hyvät burgerithan sieltä sai. Nyt marraskuisena hyisenä, pimeänä ja sumuisena alkuiltana tosiaan meinasi tulla vilu. Varmasti ollut tunnelmaltaan ihan erilainen visiitti teillä kesällä.

  Kiitos Pika Kievari vinkistä ja ennen kaikkea kiitos kivasta blogistasi <3!

  VastaaPoista
 3. Me käväistiin puolison ja (tulevien) appivanhempien kanssa "kevyellä" sunnuntailounaalla juuri viime viikolla. Itse en olisi perille kyllä löytänyt, mutta lahtelaisina miehen vanhemmat tiesivät paikan. Visiitti oli siis minulle ensimmäinen, muttei varmasti viimeinen. Siis mitkä hampparit! :D En käsitä, miten joku Mäkkäri yhä vaan porskuttaa, kun vastaavasti löytyy tällaisia paikkoja!

  VastaaPoista
 4. Kiva, että löysitte paikalle. Kyllä Bus Burger ilman muuta kevyesti hakkaa Mäkkäri-kokemuksen mennen tullen! Taitaa olla myös mahdotonta poistua paikalta ilman yltäkylläistä fiilistä :-D!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Todellakin! Olin niin kikseissäni paikasta, että kiersin kommentoimassa lähes kaikki postaukset, jotka paikkaa koskien löysin. :DD Ja mä vähän luulen kanssa, ettei Pika Kievarista kovin moni ole lähtenyt nälkäisenä + listallahan oli valtava truck man's specialiksi tai vastaavaksi nimetty annos, ettei kunnon kokoistenkaan kavereiden tarvitse nähdä nälkää. ;D

   Poista