sunnuntai 22. marraskuuta 2015

Täydellinen onni

Kotiuduimme tänään iltapäivällä sairaalasta mukanamme maailman ihanin aarre. Kuopuksemme syntyi 20.11.2015, eli perjantaina. Elämme tällä hetkellä niin ihania hetkiä, ettei ulkopuolinen maailma eikä mikään muukaan pääse siihen vaikuttamaan. Aivan ihana vauvakupla-aika!Kotimme on täydellisessä kaaoksessa yläkerran rakennusprojektin viivästyessä. Rakennusmiehet tekevät ylitöitä ja tänäänkin pora lauloi ja rälläkkä soi vähän sen jälkeen, kun pieni muru oli saapunut omaan kotiinsa ensimmäistä kertaa. Viikonlopun aikana olohuoneen kattoon on ilmestynyt iso reikä porrasaukoksi, joten tästä eteenpäin yläkerta todella avautuu jo suoraan kotimme asuinkerrokseen. Istuskelin vauvan kanssa rakennuskaaoksen keskellä odotellen esikoisiamme kotiin mummolasta ja tunsin olevani onnellisempi kuin ikinä ennen. Meillä on täällä kaunis, valkoinen ensilumi maassa ja koko näkymä ikkunoista oli niin levollinen ja herkkä. Kaikki tämän vuoden aikana koetut stressit, epävarmuudet, epäonnistumiset, riidat ja toivottomuuden ajatukset huuhtoutuivat pois tuolla hetkellä ja suuri onni ja rakkaus tuli tilalle. Kiitollisuus siitä, että tämä ihana prinsessa sai syntyä perheeseemme <3 <3 <3!9 kommenttia:

 1. Aivan valtavasti Onnea koko perheelle!!! Ihanaa vauvantuoksuista aikaa teille!

  VastaaPoista
 2. Aivan ihana vauva ja kirjoitus. Lämpimät onnittelut! Jään odottelemaan blogikirjoitusta synnytyksestä ja tyttöjen ja vauvan ensikohtaamisesta, kunhan jossain vaiheessa jaksat ja ehdit :)

  VastaaPoista
 3. Onnea, onnea miljoonasti <3! Nauttikaa ja tuoksutelkaa ihanaa vauvantuoksua :). On ne pienet niin ihmeellisiä, että kaikki muu unohtuu <3!!

  VastaaPoista
 4. Oikein paljon onnea koko perheelle uudesta tulokkaasta.

  VastaaPoista
 5. Paljon onnea koko perheelle! <3

  VastaaPoista
 6. Käyn aina välillä kaksivuotiaiden kaksosten äitinä lukemassa blogiasi, oikein paljon onnea!!!!

  VastaaPoista
 7. Ihanaa, hurjan paljon onnea teidän perheelle pienestä prinsessasta! <3 T. Saara

  VastaaPoista