keskiviikko 12. marraskuuta 2014

Tuliaismuffinssit entisille työkavereille


Olen leiponut useaan otteeseen tuliaiseksi mustikkamuffinsseja, joiden reseptin löysin todella ihanasta ja visuaalisesti taidokkaasta Call me cupcake blogista. Hienon maun muffinsseihin tuo raastettu sitruunankuori ja kardemumma. Tuliaisten laatu on vaihdellut hieman, koska olen tehnyt pieniä mokia mittasuhteita kääntäessäni. Tänään kuitenkin leipomukset onnistuivat ja veinkin ne tyytyväisenä tuliaiseksi, kun menimme ensikertaa tyttöjen kanssa visiitille entiseen työpaikkaani.

En ole selviytynyt aiemmin entisiä työkavereita moikkaamaan, vaikka he on monesti mielessä ovat olleetkin. En jäänyt työstä äitiyslomalle ja en ole pitänyt keneenkään sieltä juurikaan yhteyttä. Isona yllätyksenä tulikin isot muutokset työpaikalla ja yt-neuvottelujen tuloksena puoleen vähentynyt työporukka. Samanlaiset myllerrykset tuntuvat olevan arkipäivää lähes jokaisessa työpaikassa nykypäivänä. Meidän sukupolven työntekijät oppivat todella ketteriksi muutoksien kourissa ja emme ainakaan tuudittaudu siihen, että samassa paikassa ollaan töissä eläkeikään asti. 

Olen tyytyväinen tällä hetkellä kotona tyttöjen kanssa muffinsseja leipoen. Kaukana tuulinen työelämä, ainakin vielä muutaman kuukauden :-).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti