sunnuntai 17. elokuuta 2014

Kaksosten sänky

Meidän tytöt ovat nukkuneet jo kohta kuukauden omassa huoneessa keskenään. Yhteinen yksi pinnasänky alkoi käydä ahtaaksi kahdelle vauvalle, joten aloimme nukuttaa heitä omissa sängyissään ja samalla siirsimme sängyt lastenhuoneeseen. Lastenhuone on talomme varjoisalla puolella, joten siellä on ollut helteillä viileämpää ja tytöt ovatkin nukkuneet todella hyvin. 

Ennätys yhtäjaksoiseen uneen on 14 tuntia putkeen - ilta kahdeksasta aamu kymmeneen! Yleensä he heräävät seitsämän ja kahdeksan välillä aamulla syömään ja jatkavat unia vielä kymmeneen tai yhteentoista. Tällä rytmillä ollaan menty jo yli kuukausi ja nyt täytyykin nauttia näistä kiireettömistä aamuista :-).

Ripustimme pinnasänkyjen ylle Ikean katoksen, jolla saimme tyttöjen sängystä kivan, yhtenäisen kokonaisuuden. Lisäsin vielä katoksen sisälle pom-pomit (ristiäiskoristeet), jotka tuovat tyttömäistä hattaratunnelmaa.

Kauniita unia kullanmurut <3!









2 kommenttia:

  1. Kadehdittavia yöunia teillä nukutaan!! :D Mäki tahon nukkua!! :D Meillä esikoinen oli loistava nukkuja, ekat kaks vuotta, sitte seki alko heräilee (kiitos maitokokeilun ja siitä seuranneen refluksin, joka piinas nelisen kuukautta ennen, ku saatiin tilanne rauhotettua) ja heräilee yhä. Ja kuopus taas ei oo koskaan osannu/pystyny kivuiltaan nukkua. Kiitos allergioiden. Ekan vuoden nukkuikin käytännössä sylissä.. Tänäkin yönä jo useamman kerran rauhoiteltu uudestaan uneen..

    Ja ihana kun tyttösten sängyt vieretysten :) Mun kaverilla oli kans kaksosten sängyt lähekkäin, myös sitte myöhemmin, kun nukkuivat ns isojen sängyssä. Sängyt oli vieretysten, ni iltaisin oli kiva nukahtaa toisen viereen/päälle tms :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Huh! Kuulostaa kyllä hurjalta nuo teidän nukkumisongelmat :-/. Tsemppiä teille - uni on kyllä niin tärkeetä! Oon tosi kiitollinen meidän tilanteesta ja täytyy vain toivoa, että tilanne pysyy jokseenkin yhtä hyvänä vielä pitkään.

      Halusin ja haluan pitää tytöt vielä lähekkäin, vaikka eri sängyissä nukkuvatkin. On varmaan turvallisempi olo molemmille, kun ei ihan yksin tarvitse omassa huoneessa nukkua :-).

      Poista