torstai 4. kesäkuuta 2015

Korkeasaaressa

Aloitimme kesäkuun retkellä Korkeasaaren eläintarhaan yhdessä ystäväperheen kanssa. Ovet aukesivat vasta kymmeneltä, joten aikataulumme oli hieman tiukka ja yritimme nähdä mahdollisimman paljon ennen lapsien lounas- ja päiväuniaikaa. Tytöt jaksoivat olla innostuneita ja kiinnostuneita eläimistä noin 45 minuuttia, joten loppujen lopuksi pidempi aika ei olisi muuttanutkaan mitään.




Erityisen hienosti näimme kissaeläimiä, jotka olivat virkeinä jalkeilla ja tulivat moikkaamaan meitä ihan häkkien etuosaan. Tytöt ihmettelivät leijonaa ja tiikeriä ihan läheltä suu supussa, eivätkä tajunneet vielä pelätä ollenkaan. Seuraavana päivänä kotona tutusta eläinkirjasta he huomasivat ihan ensimmäisenä juuri leijonan ja tiikerin. Olisikohan ne oikeasti voineet jäädä live-kohtaamisesta niin hyvin pienen ihmisen mieleen…?






Vaunussa istuminen alkoi tuntua tytöistä tylsälle jo apinatalon jälkeen, joten pieni möyriminen isossa hiekkalaatikossa ennen lounasta oli tyttöjen mieleen.




Olimme suunnitelleet piknik-lounasta ulkosalla ja Korkeasaaressa löytyykin todella hyviä eväiden nauttimispaikkoja grillausmahdollisuuksineen. Ulkona oli kuitenkin niin tuulista ja kylmää, joten päädyimme syömään lounasta sisätiloissa.

Sitten koittikin jo uniaika… Kiitos M&O&O kivasta seurasta ja mieleisestä elämyslahjasta <3! Ensi vuonna taas uudestaan!

2 kommenttia:

  1. Kävimme lasten kanssa viime kesänä Korkeasaaressa ja löysimme vain hanhen(?)kakkaisia grillipaikkoja joissa linnut pörräsivät kerjuulla :/ Toki ymmärrän luonnonläheisyyden mutta onkohan siellä jossain parempia grillipaikkoja niiden sijaan mitkä näimme?

    VastaaPoista
  2. Heippa :-)! Ulkona olevissa grilli/retkipaikoissa on tietysti aina tuo vaara, että lokit tai hanhet tulevat kerjäämään. Useasti myös tällaisissa ihmisiä täynnä olevissa paikoissa eläimet ovat melko kesyjä ja röyhkeitäkin aikeissaan, joten varuillaan saa olla...

    Ne pari ulkopaikkaa, jotka me katsastimme olivat siistejä, mutta tosiaan tuo kolea ilma ajoi meidät sisätiloihin. Grillaus onnistuu tietääkseni vain yhdessä paikassa Karhulinnan lähellä, jonne kannattaa ottaa omat hiilet/ puut mukaan.

    Mukavaa kesää sinulle :-)!

    VastaaPoista