torstai 4. syyskuuta 2014

New England road trip - Day 2


Yövyimme siis toisen yön Mysticissä, Quality Inn nimisessä motellissa, joka oli koko reissun halvin majoitus. 51 euroa veroineen maksava huone oli hieman tunkkainen ja aamiainen aika vaatimaton. En kyllä odottanutkaan toisaalta saavani ihmeitä tuohon hintaan, kahden ja puolen tähden motellissa. Saimme kuitenkin nukuttua hienosti ja lähdimme innolla aamukävelylle Mystic Seaportiin. 


Päivän suunnitelma oli siis katsastaa heti aamusta Mystic, jonka jälkeen jatkaa Rhode Islandin puolelle New Portiin lounaalle ja sieltä yöksi Cape Codiin, josta hotelli oli varattuna Dennis Portista.



Viime hetken reittisuunnitelmat vielä Quality Innin wifissä ja eikun menoksi.






Mystic oli aivan ihana, rauhallinen ja pieni kylä, jossa oli kiva tunnelma. Siellä voisi helposti viettää muutaman päivän ja esimerkiksi lapsille Mystic Aquarium olisi kiva kohde isompana. Silmiini osui muuten ainakin ulkopuolelta idyllisen oloinen B&B nimeltä Mermaid Inn, joka vaikuttaisi paremmalle yöpaikalle, kuin meidän valinta tällä kertaa. 

Matka jatkui kohti New Portia, joka on kuuluisa hienoista kartanoistaan ja oli Uuden Englannin orjakaupan keskus. Tarkoituksena oli mennä katsomaan The Breakers kartanoa, mutta emme sitä ikinä löytäneet. Navigaattori toi meidät osoitteeseen, jossa kartano sijaitsi, mutta paikalla oli Salve Reginan yliopiston rakennuksia. Myöhemmin katsoin, että The Breakers olisi ollut ihan siinä kulman takana. No, näimme hienon yliopiston rakennuksen kuitenkin ja heidän edustavan ;-) jenkkifutis joukkueensa, josta otettiin juuri yhteiskuvaa.




Ajoimme lounaalle Newportin satamaan, jossa söimme meksikolaista ja jälkkäriksi tietysti Ben&Jerry's jäätelöä.





Ehdimme juuri sopivasti Cape Codiin ja Dennis Portin hotellille tyttöjen nukkuma-aikaan. Myös minä olin ihan poikki ja aloin nukkumaan, joten miehellä oli tällä kertaa yksinäinen illallinen lähipizzeeriassa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti